1 jaar probleem met druk in voortand, wie heeft de oplossing

Author:
mario1
Posted:
za, 08/16/2008 - 21:48
Een jaar geleden kreeg ik problemen met mijn tandvlees tussen mijn hoektand en voortand, de pijn in mijn voortand werd heel hevig, tandarts heeft wortelkanaal behandeling gedaan, pijn en druk in voortand blijft bestaan, ook bleef tandvlees bloeden. WKB opnieuw gedaan, tand blijft gevoelig en klachten blijven bestaan. Druk in tand is constant aanwezig.
Tand klopt soms ook, vaak na het eten. ook niets te zien op foto's. Blijf ook nog steeds soms bloedsmaak in mijn mond houden. Wie herkent deze klachten en heeft een oplossing.
Wel antbiotica gehad, hielp tot nu toe niet?
Overweeg om wellicht een brug te nemen, Wie heeft ervaring met een voortandbrug?
Heleentje

Ik heb een soortgelijk probleem. Ik heb een half jaar geleden op een hard stukje cornflake gebeten, met mijn hoektand/kies. Een dag later had ik een drukkend gevoel in mijn voortand. Alsof er constant een kabouter tegenaan duwt. Het kloppende gevoel dreef mij tot waanzin. Ik heb mijn voortand laten ontzenuwen na drie maanden, het ging echt niet meer.
Heb helaas geen oplossing voor je . Ik heb zelf al twee apexresecties ondergaan, een ab kuur van drie weken en heb momenteel medicijnen voor 'klemmen', maar ik voel nog steeds kloppen en kan niets met die hoektand eten....Maar ik vermoed net als jij dat er een breuk in zit..Dat kloppende gevoel kan ook een ontsteking zijn die zich in de scheur/breuk heeft genesteld..
zo, 08/17/2008 - 15:21 Permalink