Rageren perio aid

Author:
Dennisz
Posted:
di, 09/19/2023 - 20:03
Hoi,
Ik heb een pocket tussen mijn achterste w twee kiezen linksboven. Dit nadat de achterste kies een tijd geleden na een breuk oogebouwd is maar op zo’n manier dat ik neit kan flossen en de rafer er niet door kan steken. De MH heeft dit bevestigd. Daarom ga ik elk kwartaal. Maar die ‘holte’ kan ik de rager dus wel insteken maar niet door. De rager stinkt dan een paar weken na de MH weer. Ze raadde aan PerioAid op de rager te doen. Kan ik dat gewoon onbeperkt doen? En dan twee keer per dag? En kan ik daarmee de viezigheid/ontsteking tegengaan?
Tandarts_Richa…

Beter terug gaan naar de tandarts om vulling aan te laten passen of vernieuwen. Of misschien een kroon als de vulling door breuk te groot is geworden. PERIO•AID Active Control Mondspoeling is voor langdurig gebruik intensive voor kort gebruik.Beter goede vulling.
di, 09/19/2023 - 22:01 Permalink
Dennisz

Er kan niets anders met die vulling, het is echt opgebouwd uit laagjes. Hij zal er een keet uit moeten. Maar tot die tijd, kan ik met die gel tandpasta met stokers een ontsteking en daarmee de vieze smaak en geur tegengaan?
Dus niet de spoeling maar de gel op een rager.
di, 09/19/2023 - 22:06 Permalink
Tandarts_Richa…

Wel ermee onderdrukken. Het in laagjes opbouwen v e vulling voorkomt te veel invloed v krimpspanning v h vul materiaal. Uw probleem wordt veroorzaakt door de contact vlakken/punten. Dat kan verbeterd worden door die vlakken opnieuw te leggen/ aan te passen door te bewerken/ of met een kroon indien nodig. Er kan altijd wat anders met die vulling.
wo, 09/20/2023 - 00:42 Permalink