Oral b io of sonicare

Author:
1957
Posted:
zo, 07/23/2023 - 22:57
Ik poets al jaren met een electrische tandenborstel van Oral b. Nu heb ik een nieuwe gekocht een OralB io 3s met een ultimate clean opzetborstel, maar die voelt zo hard en ik heb het gevoel dat mijn tandvlees overal beschadigd is.
Omdat ik veel blootliggende tandhalzen heb (parodontitis behandeling gehad door jarenlang roken) heb ik nu ook de Gentle care opzetborstel gekocht, maar het voelt nog steeds niet fijn met poetsen. Volgens OralB moet je zoveel druk uitoefenen dat de ring groen wordt, maar ik vraag me of ik dan niet te hard poetst? Als ik met mijn tong langs de tandvleesrand ga voelt het niet glad maar lijkt wel geirriteerd/beschadigd. Ik heb van alles gelezen ook dat er wel wordt gezegd dat de OralB borstels tandvlees recessie
veroorzaakt, maar dat wordt dan weer tegengesproken.
het zou ook agressiever zijn met poetsen. Mijn vraag is dus zou een sonicare niet beter zijn als je teruggetrokken tandvlees hebt en de wortel blootligt? Binnen 30dagen kan hij nog retour.
Tandarts_Richa…

Wat is beter: een Mercedes of een BMW....Het zijn allebei goede borstels ... het gaat om de hand die het bedient. Ik heb ook bloot liggende tandhalzen ..mijn voorkeur de nieuwe IO v Oral-B. Wil niet zeggen dat de sonicare niet uw voorkeur verdient.
ma, 07/24/2023 - 01:00 Permalink
1957

Ik poets nu een aantal weken met de OralB iO 3S en ik zou graag willen weten of er meer mensen hetzelfde probleem hebben. Als ik de ondertanden en kiezen poets voel ik trillingen in de hele kaak doorlopend naar mijn oor wat dan het gevoel van jeuk
veroorzaakt. Ik heb OralB al geschreven en die gaan het in onderzoek nemen, maar ik ben benieuwd of meer mensen dit hebben? De groene ring brandt en ik druk nooit te hard.
di, 08/29/2023 - 09:33 Permalink