Ontstoken tandvlees?

Author:
Bobby__
Posted:
zo, 04/06/2014 - 01:09
Dinsdag 1 april was het zover, 2 verstandskiezen mochten eruit. Voordat ze eruit gingen kon ik al gedurende een paar nachten niet slapen van de pijn, pijnstillers werken niet meer, mijn tandvlees was goed ontstoken (Overigens zag mijn tandarts dit niet, hier was ik een paar dagen eerder...)

Ik kwam aan bij de kaakchirurg en na het maken van de foto's kon in op de stoel gaan liggen. Hij zag meteen dat linksonder flink ontstoken was, en hij hoopte voor mij dat de verdoving goed zou aanslaan, en gelukkig gebeurde dat ook. Van de operatie helemaal geen last gehad, tot de verdoving uitgewerkt was. Ik heb me keurig aan de regeltjes gehouden, pas spoelen na 12 uur, minimaal 2 dagen niet roken en drinken enz. enz. Nu bijna 5 dagen later heb ik nog steeds slapeloze nachten van de pijn, en ook mijn tandvlees ziet er voor mijn gevoel niet helemaal lekker uit (Zie foto)

Voor mijn gevoel is het nog steeds flink ontstoken, maar wat moet ik nu doen? Gewoon blijven spoelen en schoonhouden? Teruggaan naar de kaakchirurg zodat hij ernaar kan kijken? Bij de tandarts langs?

Hoop dat iemand me kan helpen hiermee :)
Attach