bultje

Author:
xnix
Posted:
do, 04/01/2010 - 08:30
hallo,

over drie week moet ik naar de tandarts. ben uiteraard doodsbenauwd en al heel lang niet meer geweest. heb al een eerste bezoek gehad en heb 4 gaatjes en veel tandsteen.

algelopen weken heb ik veel tanden lopen stoken en tandvlees gepoetst. ook heb ik veel met waterperoxide gespoeld. En ja hoor, heb ik sinds een week in eenkeer een bultje op mijn tandvlees. Hier zit ik nu natuurlijk niet op te wachten.

Nou heb ik wel eens gehoord dat je van veel mondspoeling blaren op je tandvlees kan krijgen. weet iemand hier iets over en weet iemand ook of dit uit zichzelf weer weggaat????


grt
Spiegeltje

Van spoelmiddelen krijg je geen blaren op je tandvlees, ook niet van waterstofperoxyde. Spoelen met waterstofperoxide moet u trouwens alleen doen op advies van de tandarts of mondhygiëniste en alleen tijdelijk. Dit middel is niet bedoeld voor langdurig gebruik, zoals bijvoorbeeld Listerine of Meridol.

Het bultje zou een fistel kunnen zijn. Dat is een uitweg van een ontsteking ergens. Maar dat kan alleen de tandarts vaststellen.
di, 04/06/2010 - 22:28 Permalink