10 jaren terugkerende pijn

Author:
Dine121981
Posted:
zo, 06/18/2023 - 02:35
Kan het zijn dat door een bacterie of een virus, ik overal pijn voel op de plekken waar een open wond in mijn tandvlees is geweest? Ze hebben allerlei foto's gemaakt en ze kunnen niks vinden.
Het begon in 2013 dat mijn verstandskies eruit werd gesneden en ik sindsdien verschrikkelijke diepe pijn voel in mijn hals,kaak en mijn tandvlees. En dat was beneden. Toen ik de bovenste kies eruit heb laten trekken, voel ik daar precies dezelfde pijn. En dat is precies allemaal aan de linkerkant en 10 jaren lang heb ik dit nu. Die pijn voel ik vooral als ik mijn eisprong moet krijgen en ook een paar dagen voor mijn menstruatie. Ik voel dat mijn slaap dan ook zeer doet. Ik zat te twijfelen of het wel of niet met een bacterie of virus te maken had. En heb het gelaten totdat ik een paar maanden terug aan de andere kant van mijn gebit een prik heb gekregen met verdoving om mij kies te laten vullen en ik nu ook daar verschrikkelijke pijn voel!!!

Het is precies dezelfde pijn die ik aan de andere kant voel waar ik al 10 jaren mee rondloop.

Nu ben ik opnieuw bang.

Kan iemand mij aub de waarheid vertellen wat dit is? En hoe ik kan achterhalen dat elke keer als er een opening in mijn tandvlees is geweest, dat ik diepe terugkerende inwendige pijnen precies op die plekken daar voel?

Wees aub eerlijk. Heb liever dat u eerlijk bent en mij bang maakt.
Tandarts_Richa…

De waarheid achterhalen is niet altijd zo makkelijk omdat er vaak meerdere waarheden kan zijn.Niet zo lang geleden is hier op het forum een vraag geweest over pijn na verdoving..zoek dat op... maar of dat hier het geval is...Kan ook kaakgewricht klachten zijn. Het niet goed weghalen v ontsteking weefsel bij een extractie kan ook lang nagalmen...tja wat is het. Vraag anders een verwijzing naar de kaakchirurg.
zo, 06/18/2023 - 13:04 Permalink
Dine121981

Als antwoord op door Tandarts_Richa…

Ja ik loop er al 10 jaren mee rond en nu aan de andere kant heb ik dezelfde pijn. Gelukkig ben ik dus niet de enige die dit meemaakt. Ja ik zat ook aan te denken dat ze de wondjes niet goed schoon hadden gemaakt maar hoe zit het dan met de verdoving aan de andere kant, die nu dezelfde pijn veroorzaakt? Ik zal die persoon connecten om te vragen of hij/zij hetzelfde herkent wat ik. Dank u van harte.
zo, 06/18/2023 - 21:04 Permalink