Zeurende kiespijn??

Author:
rebecca17
Posted:
za, 04/24/2010 - 19:56
Hoi!

Ik heb sinds vorige week donderdag een beetje zeurende kiespijn. Het begon met een steek van kauwgom kauwen. Met bijten werd het een steeds meer zeurende pijn. Ik had voor het slapen gaan even asperine genomen, en daarmee was het probleem vorige week opgelost, nergens meer last van gehad!

Tot afgelopen donderdag dus. Ik voelde ineens weer die zeurende pijn! Weet iemand wat dit is? Een gaatje of iets ergers kan ik me niet voorstellen, omdat je die pijn constant voelt? Het doet overigens wel meer pijn als ik er aan denk, of mee bezig ben (wat natuurlijk logisch is :) ).

Eten gaat redelijk, is niet echt plezant, maar gaat redelijk. Het is meer de angst om te eten die het pijnlijker maakt. Verder doet het ook pijn als ik m'n kiezen op elkaar druk. Met tong op kies drukken geeft geen pijn. Sinds donderdag is de pijn wel minder geworden, maar is er wel nog steeds. Eten geeft geen problemen.

Ik ben nu speciaal 3-4x per dag m'n tanden aan het poetsen met Sensodine, en aan het spoelen met Bocasan.
Iemand advies wat ik het beste kan doen tegen deze pijn, of wat het uberhaupt is??
Alvast bedankt!
groente

Pijn van een gaatje hoef je niet constant te voelen. Ik heb een poos met ernstige pijn rondgelopen waar ik 's nachts wakker van werd. En dan ineens was de pijn weer helemaal weg, om een paar uur later in alle heftigheid terug te komen. Dat bleek een groot gat te zijn (tussen de kiezen in, dus lang over het hoofd gezien bij de tandarts).

Het kan natuurlijk ook best wat anders zijn. Ik zou de tandarts bellen en een afspraak maken.
ma, 04/26/2010 - 21:04 Permalink