Zenuwbehandeling

Author:
Trixie
Posted:
di, 12/16/2003 - 16:18
Ik heb zo es zitten lezen hier, en nu heb ik es een vraagje.
2 a 3 jaar geleden heb ik een zenuwbehandeling ondergaan 2 zittingen van een uur alle 4 de kanalen zenuwen verwijderd bla bla bla. na een jaar zijn er foto's gemaakt omdat ik de kies nog voelde ( geen pijn maar hij was aanwezig zo nu en dan ). Er was niets op te zien. Een half jaar geleden is er weer een foto gemaakt omdat ik hem nog steeds zo nu en dan voel. maar wederom niets te zien, nogmaals ik heb geen pijn en het voelt ook niet als een ontstekening, er zijn geen schokken of stroomstootjes en ook niet met warm of koud. Maar bv nu einde van de dag als ik mijn kiezen op elkaar zet dan "voel"ik hem. Nu las ik dus over blote tandhalzen en kiesbreuken e.d. is dit duidelijk te zien op een foto kan het zoiets zijn? Heb het er uitgebreid met de ta over gehad en hij heeft mij het ook duidelijk laten zien op de foto dat er geen ontsteking zit. Mening iemand wat het zou kunnen zijn. Schoof het zelf altijd maar op phantoompijn.. Ik hoop snel iets te horen ben benieuwd, want als iemand nou goeie ideeen heeft dan kan ik dat es overleggen met de ta, hij is tenslotte ook maar een mens en kan iets over het hoofd zien. Het is in ieder geval geen ontsteking dat is zeker, dat ben ik ook voor 100% met hem eens.
Ricky

Mogelijke oorzaak: overbelasting?
Mogelijk wordt de kies bij het dichtbijten of overelkaar heen bewegen van de elementen wat zwaarder belast dan zijn buren. Remedie: deze lokatie opsporen en weg laten slijpen, meestal zit het op de restauratie.
Andere mogelijke oorzaak: tandvlees, Is deze ook gezond?
Succes, Rick :smile:
do, 12/18/2003 - 14:43 Permalink
leatitia

Ja of atypische aangezichtspijn, heb ik zelf dus, voelt als kiespijn, maar is het niet.

Maar ik heb ook ooit een breuk in een kies gehad, vreselijke pijn, niets te zien op de foto's. Tijdens het openmaken kwam het naar voren. Is helemaal weggeboord en vervangen door een witten vulling, nu zijn die witte vullingen ook geen lieverdjes dus nooit meer bij mij.
vr, 12/19/2003 - 01:07 Permalink
Trixie

Hmmmm... Nou ik zal er es naar laten kijken. Ik denk zelf idd ook wel zoiets als overbelasting of een breukje ofzo.. De kies is alles bij elkaar opgeteld 5 keer poen geweest. ivm lekke vulling, losse vulling en zenuwontsteking. Dus het is heel goed mogelijk dat de kies gewoon ontzettend zwak is geworden. Maar ik heb wel besloten als ie weer gerepareerd moet worden of iets deergelijks dan laat ik 'm eruit halen want deze kies is niet leuk meer.
ma, 12/29/2003 - 09:25 Permalink