verstandskies

Author:
visguus
Posted:
di, 11/26/2002 - 15:50
Ik ben 48, kan een tandarts dan zelf een verstandskies verwijderen, jij is goed doorgekomen en staat recht.
Moon

hoihoi,
nou het lijkt me niet dat kaakchirurgen kaakmeneer zijn geworden om hun hele leven verstandskiezen te trekken!!! Er bestaan meer dingen dan verstandskiezen.
Nee hoor!Volgensmij is het zo dat als je tandarts hem makkelijk zelf kan trekken en geen complicaties verwacht dat hij hem zelf kan trekken! Kaakmeneren zijn er voor de meer ingewikkelde gevallen (en heeeeeel veel andere dingen dan verstandskiezen!)
Sterkte1
Groetjes Monique
di, 11/26/2002 - 19:13 Permalink
carin

Nou dat klopt hoor ! Ik ben het met Moon eens , ik kom NET van de tandarts vadaan ,en hij heeft zelf m`n VERTSANDKIES getrokken,het is allemaal goed gegaan (goede verdoving) de kies was er na enig wrikken en trekken uit ,het duurde alles bij elkaar niet langer dan zo`n 5/6 minuten ,echt niet langer hoor (en nu maar afwachten of ik er nog last van krijg (want ik ben nu nog verdooft,dus ik heb eigenlijk nog nergens last van,houden zo :wink: )

Groetjes , Carin.
di, 02/11/2003 - 11:40 Permalink
terry

hoihoi als de vertandkies gewoon staat als alle andere kiesen,dan trekt de tandarts hem lekker zelf hoor.alleen als de verstandkies onder een andere tand zit of kies zal het de kaakmeneer worden.
suc6 verder..
grtzz terry.
di, 02/11/2003 - 11:55 Permalink