trekken verstandskies

Author:
esp
Posted:
do, 05/09/2002 - 22:04
Beste tandarts,

vrijdag 3 mei is mijn verstandskies linksboven getrokken. Er zaten 3 hechtingen in. De zondag erna deed het nog zo'n pijn dat ik naar de weekendarts ben gegaan. Hij heeft een stukje dood tandvlees weggesneden en het blijkt dat er nog een botsplintertje zit. Hij moest weefsel van mijn wang meehechten omdat er niet genoeg tandvlees meer was. Omdat het pijn bleef doen ben ik deze woensdag weer geweest. De wond is schoongespoeld met waterstofperoxide en een zoutoplossing geloof ik. De wond zag er redelijk uit zij hij en de pijn zou vanzelf weg moeten gaan. Maar nu is het donderdag en de pijn lijkt alleen maar erger te worden. Bruven 600 helpt niet echt. Kan ik er iets aan doen of moet ik echt de pijn uitzingen?

vriendelijke groet,
de digitale tandarts

Doordat ik niet precies kan aangeven wanneer ik tijd heb om de vragen te beantwoorden, spijt het me dat ik misschien niet op tijd kan reageren op spoedeisende vragen.

Helaas verloopt de wondgenezing na de extractie moeizaam.

Dit soort gevallen zijn het best te beoordelen in de tandartsstoel en het is dan ook voor mij moeilijk aan te geven wat u moet doen.

De extractiewond uitspoelen met lauw zout water m.b.v. een plastic spuitje is een handige manier om de wond schoon te houden.

Ik hoop dat het inmiddels weer beter gaat.

Met vriendelijke groet.



[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2002-05-13 23:18 ]
ma, 05/13/2002 - 23:18 Permalink