Tinteling wang en oor na trekken kies

Author:
Deb01
Posted:
ma, 11/07/2022 - 10:54
In juni dit jaar is er een kies getrokken, achterin. De verdoving duurde vrij lang voor dit was uitgewerkt, maar verder geen last met trekken.
Nu voel ik af en toe, nog paar maanden na dato, een tinteling bij mijn oor en trekt soms door naar mijn wang. Het doet geen pijn, maar voelt af en toe verdoofd. Hebben meer mensen hier last van? En hoe lang kan dit duren? Is er een zenuw geraakt?
Tandarts_Richa…

Heeft u die vraag bij uw tandarts al laten onderzoeken. Het kan v alles zijn. Bijv. dat de zenuw geraakt is bij een kies v d onderkaak, en tijd, soms wat lang, nodig heeft om te herstellen. Laat het even beoordelen
ma, 11/07/2022 - 15:50 Permalink
Deb01

Als antwoord op door Tandarts_Richa…

Het was de bovenkaak waarbij de kies getrokken was. Eerst 2 nwe witte vullingen geplaatst, maar ik bleef last houden en toen bleek de achterste kies niet meer goed. Die is toen getrokken en heb de hele dag een gevoelloos oor en gezicht gehad. Het speelt niet altijd op, was ook weer een maand weg, maar nadat ik verkouden ben geweest speelde het weer op. Ik heb ook het idee dat er een zenuw is geraakt. Ik wacht het nog af, hoorde dat het herstel wel maanden kan duren.
vr, 11/11/2022 - 16:28 Permalink