Spleetje tussen voortanden

Author:
xxxjulia23
Posted:
wo, 08/09/2023 - 10:46
Hoihoi,

Ik heb sinds een aantal weken/maanden ineens een spleetje tussen mijn voortanden. Ik heb verder nergens last van qua pijn ofzo, maar ik vind het niet zo mooi en ook vervelend dat het steeds groter lijkt te worden.

Nu heb ik echt werkelijk geen idee waar het vandaan zou moeten komen. Ik ben 2 maanden geleden voor het laatst naar mijn oude tandarts geweest en toen was alles prima volgens hem. Ik ga ivm met een verhuizing naar een nieuwe en heb daar over 2 weken een afspraak.

Voor zover ik kan voelen zit mijn draadje niet los, maar als ik een foto maak lijkt hij ook niet helemaal recht te zitten… kan dit de oorzaak zijn? Ik ben nogal angstig voor tandartsen en heb al een paar dagen nachtmerriescenario’s in m’n hoofd dat ik ineens vergevorderde paradontitis blijk te hebben en daardoor een spleetje heb, maar ik mag hopen dat m’n vorige tandarts daar dan wel iets van had gezegd toch?

Lang verhaal kort haha: zit dit draadje/spalkje heel raar? En kan die spleet daardoor komen? Of toch mogelijk iets anders?
Attach
Tandarts_Richa…

Als het draadje vast zit waarschijnlijk niet daardoor tenzij er pas iets aan veranderd is of bijv opnieuw vast geplakt . Anders mogelijk iets met uw tandvlees. x- foto laten maken en beoordelen. Nu geen zorgen maken. U kunt er nu niets aan doen.
wo, 08/09/2023 - 23:50 Permalink