ontsteking

Author:
abbinkmireille
Posted:
di, 06/11/2002 - 19:12
Ruim een half jaar geleden werd ik regelmatig 's nachts wakker met tandpijn en pijn in mijn wang. Tandarts heeft in een kies onderin wortelkanaalbehandeling uitgevoerd. De pijn ging niet over/werd erger. Ben toen naar de kaakchirurg gestuurd die ontsteking heeft weggehaald. Naar maand kwam pijn weer heel hevig terug. Het leek soms of de pijn ook van boven kwam. Dus toen kreeg ik ook een wortelkanaalbehandeling in een kies boven. Na een maand kreeg ik weer ontzettende pijn. Toen heb ik de kies onder er uit laten trekken. Daarna ben ik nog een keer naar de tandarts geweest omdat ik pijn in mijn wang en oor had. Het bleek geinfecteerd te zijn en ik moest de wond spoelen met corsodyl. Maar nu 3 weken later word ik nog elke nacht wakker met hevige pijn boven in mijn wang en in mijn oor. Wie weet hoe dit komt?
Groetjes Mireille
de digitale tandarts

Wat vervelend dat je zoveel meegemaakt hebt en de ontsteking nog niet verdwenen is.

Over het algemeen verdwijnen de nabezwaren na het trekken vanzelf, dit kan wel enige weken duren.
Pijn in het mondgebied straalt vaker uit naar andere delen zoals het oor en de wang.
Bij grote zwellingen, slikklachten, koorts en/of andere zaken waar je twijfel over hebt altijd de tandarts/kaakchirurg raadplegen!

Hieronder een aantal soortgelijke vragen, welke ik eerder beantwoord heb.

<a href="http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=184&amp;forum=8">Zwell… van de wang</a>

<a href="http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=143&amp;forum=1">Nog steeds last na het trekken van een verstandskies.</a>

Ik hoop dat de klachten snel zullen verdwijnen.
wo, 06/19/2002 - 00:03 Permalink