nog niet over

Author:
lisa
Posted:
za, 06/01/2002 - 23:29
kiespijn!! na vijf keer opnieuw het wortel kanaal schoonmaken doorgestuurd naar endodontoloog.deze heeft vierde kanaal gevonden de oorzaak van alle pijn.
nu ruim twee weken later nog steeds kiespijn!!wat nu ?? volgens mijn tandarts kan dit niet van deze kies komen .
toch voelt het wel zo!!
wat zijn mijn opties??extactie,kaakchirurg??
en wat kan een kaakchirurg hier aan doen??
in ieder geval moet er nu iets gebeuren ik heb nu zes weken kiespijn gek word ik er van
de digitale tandarts

Een niet gevonden extra vierde kanaal kan inderdaad goed de oorzaak zijn geweest van de aanhoudende klachten na een wortelkanaalbehandeling.

Twee weken na de behandeling is misschien nog een beetje kort om te zeggen dat de kanaalbehandeling geen succes heeft gehad; het is goed mogelijk dat het nog enkele weken duurt voordat de klachten grotendeels verdwenen zijn.

Je bent bij de specialist in kanaalbehandelingen, de endodontoloog aan het beste adres om naar het succes van de behandeling en de eventuele alternatieven te vragen.

Laat de kies niet zomaar trekken of klakkeloos een apexresectie uitvoeren, deze behandeling wordt vaak beschouwd als laatste redmiddel wanneer de wortelkanalen niet meer op de standaard manier gevuld kunnen worden. <a href="http://www.tandarts.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=353&amp;forum=1">Lees verder over apexresecties...</a>

Kortom probeer deze vraag van je neer te leggen bij de endodontoloog, hij/zij kan je meer vertellen.

Succes.



[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2002-06-04 19:56 ]
di, 06/04/2002 - 19:53 Permalink