Nieuwe tandarts

Author:
bemmen
Posted:
vr, 02/14/2003 - 22:38
Hoi allemaal,

Ik had een tandarts die mij al vanaf november vorig jaar met pijn heeft laten zitten. Hij begon met vullen van een kies rechtsonder. Tot 2 keer toe gevuld maar geen ene verbetering. Ik werd het een beetje zat en vroeg me af of mijn tandarts wel zo kundig was! Voor 2 weken terug is hij dus voor de 2de keer gevuld, maar meneer was nogal ongeduldig en ging ondertussen andere patienten helpen!! Steeds op de klok kijken en begon te boren terwijl de verdoving helemaal niet goed was ingewerkt! Ik ging door de grond, toen heeft hij maar wat meer verdoving gegeven. Ik hoorde hem mompelend naar achteren lopen dat het zo nog langer ging duren allemaal.

Toen was voor mij de maat vol, via mijn baas kon ik naar een andere tandarts, ook een goede klant van ons. Vorige week gebeld en gisteren (13 feb) geweest voor het eerst. Nou heb dus een wortel kanaal behandeling achter de rug. Ik kon eerst pas 4 maar komen, maar als verassing morgen ochtend mocht ik gisteren komen. Maar goed ook voor mij want ben een zenuwpees hoor!!

Deze nieuwe tandarts was helemaal te gek!! Lieve man, rustig veel geduld en ja gewoon vertellen wat hij ging doen en zo. Erg fijn!! Is het nu zo gek dat ik naar een andere tandarts wilde? Mijn oude tandarts had niet eens foto's gemaakt!!

Goed dit wilde ik ff delen.

Oja ging vrij goed die behandeling, duurde wel iets van 3 uur of zo. Kan alleen nu nog niet echt goed eten, maar de tandarts vertelde dat hij nog nooit zo ontstoken had gezien en het bleef ook erg bloeden. Dus dat zal wel normaal zijn.

Groetjes ACVE
Moon

Jeetje wat een enorme eikel is die oude tandarts van jou zeg!!!!!!
Gelukkig heb je er een die wel heel lief voor je is... (maar goed.. je zit nogsteeds met de gevolgen van de oude tandarts... kanaalbehandelingen zijn geen prettige dingen!!!)

Sterkte er nog even mee! Enneh... veel "plezier" met je nieuwe...
za, 02/15/2003 - 09:20 Permalink
bemmen

Ja en het aller leukste is nog dat mijn oude tandarts mijn kies rechts onder steeds boorde, terwijl de wortelkanaal behandeling rechts boven zat. Ik ben blij dat ik bij die man weg ben, en eigenlijk zouden mensen gewaarschuwd moeten worden voor deze tandarts. De rest van mijn fam gaat nog wel naar deze tandarts, maar na dit acavietje ben ik afgehaakt. En terecht dacht ik zo!!!!
za, 02/15/2003 - 09:47 Permalink