Last van witte vulling maar...

Author:
miss84
Posted:
vr, 09/23/2022 - 13:05
Pas na 3 weken. Daarvoor minimaal. Warm en koud kan wel even blijven dat wist ik.

Maar ik heb het idee dat het gevoelig word op een of andere manier .maar is het niet zo dat de vulling inmiddels wel is uitgehard na 3 weken? Of krimpt het af en toe en vandaar de pijn? Komt het vaker voor dat er geen pijnklachten waren maar later wel?
Tandarts_Richa…

Dat komt idd vaker voor. Kan soms weken duren. Maar het mag niet zo zijn dat het "klop klop" wakker worden is tijdens de slaap. In dien u niet kan doorbijten dan kan het zijn dat de vulling "te hoog is" even laten inslijpen. U voelt dat als niet kunnen doorbijten. Het ongemak escaleert dan als niets gedaan wordt. Zou even teruggaan bij twijfel.
vr, 09/23/2022 - 16:02 Permalink
miss84

Oké dat is dus geen indicatie dat ze zenuw alsnog afsterft? Ik ben namelijk vrij bang voor die pijn.

Het is meer een zenuwsteek. Net alsof er geboort word zonder verdoving zeg maar.gebeurd dit ook vaker.?Het kan ook wel zeuren maar geen kloppende pijn..
vr, 09/23/2022 - 17:53 Permalink
Tandarts_Richa…

Uw zenuw heeft een flinke klap gehad bij een "diepe" vulling. Hoe lang moet u v e knie operatie revalideren. Na een dergelijk mega operatie voor een kies komt de zenuw op een weegschaal. Aan de ene kant herstel aan de andere kant afsterven v d zenuw met een wortelkanaalbehandeling tot gevolg. zolang de beslissing nog niet gevallen is naar welk kant de weegschaal opgaat kunt u ongemak hebben. Dat hoeft niet gelijk na de operatie te zijn maar kan ook naderhand. Misschien door constante druk v overbelasting door een te hoge vulling. Laat het professioneel beoordelen.
za, 09/24/2022 - 00:29 Permalink