Last van stroomstoot

Author:
miss84
Posted:
di, 11/14/2023 - 19:00
Al enige dagen last van mijn hoektand (naast voortand) bij heet eten of thee drinken (onderin) een kies (welke ook gevoelig is) reageerd deze hoektand boven er door een soort stroomstootjes te geven het lijkt net of de tand even heen en weer wiebelt gebaard met pijn.

Vandaag naar de tandarts geweest en bij test alleen pijn bij tikken.hij zag geen gaatjes alleen een stukje afgebroken tussen 2 tanden. Deze weer gerepareerd.
Pijn is er nog steeds wel bij tikken. Maar heeft misschien nog wat tijd nodig.

Wat kunnen deze soort stroomstoten zijn? Ik heb al zoveel gehad word er moedeloos van
Tandarts_Richa…

Goed dat u geweest bent. Heeft de tandarts ook beneden onderzocht?. Niets op de x-foto te zien?. U leeft, uw tand ook. Dus als geprikkeld wordt dan komt er vaak een reactie dat wordt ervaren als bijv. een stroomstoot. Soms is iets verborgen en moeten wij nog een keer goed kijken. Bij twijfel nogmaals uw tandarts raadplegen. Daar zijn wij voor.
wo, 11/15/2023 - 10:00 Permalink
miss84

Er was niks op de foto te zien. Vind het wat vreemd dan de tand boven reageerd op iets benden. Staat dat dan in verbinding?

Mijn tand is nu bijgevuld(het stukje) zonder boren. Kan dit als nog wat gevoelig zijn ivm uitzetten van een witte vulling?
wo, 11/15/2023 - 11:42 Permalink
miss84

Inmiddels lijkt de pijn te verminderen. Wel heb ik bij bukken dat ik de tand erg goed voel. En soms de hartslag erdoorheen dit doet verder geen pijn.

Kan dit nog zijn omdat er een stukje witte vulling aan is gezet? Er is verder niet geboord.
do, 11/16/2023 - 13:51 Permalink
miss84

Ik ben niet verkouden.

Inmiddels is het kloppende er ook niet meer bij bukken. Ook tikken doet niet meer zeer. Zover ik dacht eraf te zijn. Eet ik vandaag pizza. Doet mijn hele tand zeuren. I Ik ben daarvoor wel buiten geweest zou het daarmee te maken kunnen hebben dat de witte vulling even uitzet? Ik wordt er moedeloos van zo
za, 11/18/2023 - 20:12 Permalink
Tandarts_Richa…

Voort een tand kies is dit een mega operatie. Als dezelfde percentage v uw lichaam geopereerd wordt als van een tand /kies dan heeft u maanden nodig om te herstellen. Bij twijfel laat het nogmaals door uw tandarts beoordelen
za, 11/18/2023 - 23:06 Permalink
miss84

Alleen bij mij is er niet geboord. Maar alleen een stukje aangezet. Dan zou het denk ik dan moeten mee vallen qua belasting voor de kies?

Het kloppende gevoel lijkt boven mijn lip naast mijn neus weg te komen.als ik druk doet het daar pijn
ma, 11/20/2023 - 11:04 Permalink
miss84

Dat is ook zo. Zou het daardoor ook nog kunnen komen dat ik de hartslag daar door zo voel? Overigens verder geen pijn meer. Alleen dit is wat irritant.

X foto is al gemaakt was niks op te zien
ma, 11/20/2023 - 17:53 Permalink