Klacht 10-jaar oude WKB kies

Author:
ev11
Posted:
zo, 04/28/2024 - 00:54
Hoi!

Hopelijk leest iemand dit nog :) Donderdagnacht kreeg ik plots best wel pijn in een kies waar langer dan 10 jaar geleden een WKB bij is gedaan, ik heb geen kroon. Ik heb ‘s ochtends de tandarts gebeld, kon er ook niet meer mee kauwen of tegen tikken zonder pijn, dus ik wist al dat het niet ok was. Ik kon niet langskomen, moest dan de spoeddienst bellen. Maar ik vond dat nogal stom hen begin middag al te moeten bellen terwijl m’n eigen tandarts gewoon nog open was en ik dacht ik kijk wel even hoe het gaat, ga toch liever bij m’n eigen tandarts en dan voor normale kosten ook. Nu zie ik net dat die kies donker aan het verkleuren is dus heb toch de spoeddienst gebeld en die man gaf aan dat als ik moeilijker kan slikken of koorts krijg ik terug moet bellen en het anders tot maandag kan wachten. Het trekt naar m’n linkeroog en zijkant hoofd, het is niet dik en heb ook geen koorts. Krijg nu wel een beetje een gevoelloze bovenlip aan die kant en het zit me niet lekker. Iemand die weet hoe snel een infectie zich kan verspreiden naar je kaakbot etc als het daar al niet bezig is? Alvast heel erg bedankt :)
Tandarts_Richa…

Als mijn clienten tussen 08/0900 uur bellen heb ik meestal nog een spoed plek. Bellen ze later dan zijn die plekken meestal vergeven. Ik weet niet welke afspraken uw tandarts met een spoeddienst heeft, maar ik probeer, als ik op de dag zelf geen plek meer heb, een plek in de volgende werkdag te reserveren.
Ik kan niet lezen van welk kies u klachten heeft. Soms gaat het langzaam en soms gaat het snel dus geen standaard advies. Waarschijnlijk is dit proces al langer bezig. Bij twijfel laten nakijken. Dienst heeft vaak hoge kosten.
zo, 04/28/2024 - 11:42 Permalink