Kiezen trekken

Author:
Angshaantje
Posted:
do, 03/27/2003 - 10:46
Aanstaande maandag worden twee van mijn verstandskiezen getrokken. De bovenste gaat vast wel goed, maar om de onderste maak ik me wat zorgen.

De kies is nooit helemaal doorgekomen, hij steekt wel grotendeels boven m'n kaak uit maar aan de achterkant zit hij nog onder 'n flapje tandvlees en, aldus mijn tandarts, wellicht ook nog 'n stukje bot. Bovendien zit er in de kies een maximaal gat, dus echt helemaal uitgehold (echt heel vies, ik heb het tandartsbezoek erg lang uitgesteld). De kiezen staan wel mooi rechtop in m'n kaak.. (dat is tenminste iets positiefs ;o)

Mijn zorgen: breekt de kies niet in tienduizend stukjes op het moment dat de kaakchirurg er met 'n tang aankomt? Zit dat, eventuele, stukje bot niet ontieglijk in de weg als die kies eruit wordt getrokken? Ik proef nu regelmatig bloed en viezigheid uit die hoek, de kies doet geen pijn maar is hij nu wel goed te verdoven?

Ik wil heel graag van die kies af dus het kan niet vroeg genoeg maandag zijn, maar ik maak me ook behoorlijk zorgen over hoe het zal verlopen. Vooral omdat ik nóg 'n kies heb die eruit moet (m'n laatste restje verstand.. ;o) en dat toch niet weer 5 jaar uit wil stellen.

Dank,
Angshaantje
evdpoel

Ik heb vandaag aan de linkerkant 2x verstandskies laten trekken waarvan er 1 flink weggerot was (en een maand geleden aan rechter kant, ook 1 flink weg gerot). Om je gerust te stellen, het viel voor de 2e maal 100% mee, je bent verdoofd en voelt er niets of praktisch niets van. Ht is nu 19:30 en om 10:30 zijn ze getrokken, heb uiteraard wel wat last/gevoelig, maar kan nu al weer normaal eten. Over dat breken in 1000 stukjes, denk dat dat wel mee zal vallen!
do, 03/27/2003 - 19:21 Permalink