kan dit?

Author:
Linda
Posted:
vr, 10/04/2002 - 09:30
Hallo, ik ben hier voor t eerst. Ik ben echt als de dood voor de tandarts! Ik heb echt dagen hoofdpijn voordat ik moet gaan. Als ik er eenmaal ben, ben ik zo paniekerig en verstijfd. Nu ben ik er woensdag geweest. Ik had geen last van mijn tanden (en nog steeds niet)maar boven bij mijn tanden, bij t tandvlees maar ook een stukje erboven (wang ofzo denk k)zat best een grote bult.Ze had een foto gemaakt en zag dat t ontstoken was. (kunnen ze dat meteen zien bij een foto??normaal moet je bellen voordat ze de uitslag hebben) Dus die hebben ze weggehaald.Ik had een verdoving en voelde er niet veel van. Maar ze was ook mijn 2 oude vullingen wegaan t halen en aan t boren. geen idee wat ze dus allemaal aan t doen was.Maar toen ze klaar was moest ik nog terug komen voor een wortelkanaalbehandeling!! kan dat?ik bedoel:ik heb echt geen last van mijn tanden. En ze had t over een kroon .Ik dacht dat dat niet voorkwam bij "jonge" mensen (22).Savonds is die grote bult weer terug gekomen. Ikke gisteren weer geweest, weer verdoofd, maar nu maakte ze gewoon een sneetje in de bult en dus in mijn tandvlees. Ook al had ik verdoving, ik verging van de pijn!Ze heeft er weer veel vies uit gehaald maar ik moest dat erna ook zelf doen (op mijn wang drukken).Heb ik gedaan, maar nu zit t er nog Die wond doet nog pijn! Ik durf echt niet terug te gaan!Ik heb echt liever dat ze dat in het ziekenhuis doen hoor!Werken ze daar met een andere soort verdoving of gehele verdoving? Volgens mijn tandarts doet een wortelkanaalbehandling niet zeer. Maar wta ik hier allemaal lees...... Volgens haar kan dat nie pijn doen, want min wortel is gewoon helemaal dood dus ik kan nix voelen. Klopt dat? ik zou graag reacties hebben gehad. Bedankt! Linda
Moon

Als het goed gaat, schijnt een kanaalbehandleing geen pijn te doen. Ze halen je zenuw eruit, waardoor je niets meer kan voelen in je tand/kies.
Volgens mij hebben de meeste mensen er weinig last van. Ik was een uitzonderingsgevan! (maar goed, daar heb ik wel vaker last van!)
Laat het over je heenkomen. T komt allemaal wel goed!
Sterkte!
Groetjes Monique
vr, 10/04/2002 - 16:02 Permalink
tumke_24

het komt allemaal wel goed.
een kanaalbehandeling doet geen zeer als de kies maar goed verdoofd is.
ik heb er ook 5 gehad. en een kroon op jou leeftijd is niet erg ik had er ook bijna 1 gehad maar ik had zo last van de kies dat hij eruit is gehaald.
veel sterkte!
vr, 10/04/2002 - 17:04 Permalink
Linda

pffff dank jullie wel!
Ik zie er nog wel tegenop maar nu minder!
Morgen ga ik naar de weekendtandarts want het is nog steeds ontstoken!

Groetjesl linda
vr, 10/04/2002 - 18:25 Permalink