IK BEN ZO BANG!!!!

Author:
anouskatje
Posted:
za, 03/29/2003 - 19:29
Hallo,
Ik moet mijn verstandskies eruit laten snijden rechtsonder maar ik ben zo bang maar nu weet ik dat hij eruit moet want het doet zeer en hij duwt mijn andere kies helemaal scheef dat is ook al te zien en ik ben al een keer bij die kaakmeneer geweest en dat was zo'n onaardige man dat ik dus nu niet meer durf want toen ik daar kwam zei ik dat ik bang was en toen zei hij dat ik me niet zo aan moest stellen dus nu schijt ik alle kleuren en hoelang duurt deze ingreep ongeveer ,en doet het daarna nog pijn ??
ninaislief

hoi anouska,
misschien kun je je oproep nog eens plaatsen, maar dan onder het forumdeel "angst voor de tandarts", daar zitten namelijk een hele hoop mensen die je kunnen steunen omdat ze zelf bang zijn of belangrijker nog WAREN.
wat rottig dat je nou ook nog net een kaakchirurg treft die je helemaal niet ligt.
als hij geen respect voor je toont zou ik proberen om een andere arts te consulteren, iemand die je een beetje gerust kan stellen.
de ervaringen omtrent de ingreep wisselen nogal van persoon tot persoon, er zijn'r die er nauwelijks last van hebben ondervonden.
dit alles is ook weer afhankelijk van de indicatie (dus de reden dat de kies eruit moet), de tijdsduur van de behandeling trouwens ook.
ik hoop dat ik je een klein beetje op weg heb kunnen helpen, succes!

groetjes nina
za, 03/29/2003 - 19:45 Permalink