Hoofdpijn

Author:
Mark
Posted:
za, 07/13/2002 - 18:18
In de linkeronderkaak komt momenteel mijn verstandskies door. Ik heb nu hoofdpijn aan de rechterachterkant en rechterzijkant van mijn hoofd. Komt dit door het doorkomen van de verstandskies aan de linkerkant ? Ik vind dat vreemd. Je zou de pijn in je hoofd aan de linkerkant verwachten, omdat daar de verstandskies doorkomt. Of heeft de hoofdpijn die ik heb gewoon een andere oorzaak.
sterretje

hoi,

ik denk inderdaad dat je hoofdpijn van andere dingen komt. misschien denk je er de hele tijd aan en krijg je daar hoofdpijn van.
nee ff serieus over het algemeen is het zo dat je last hebt aan de kant waar de verstandskies doorkomt.ik zelf ken die pijn niet maar het schijnt best vervelend te zijn.dus dat word de tandarts bellen.soms worden onder verstandskiezen door een kaakchirurg eruit gehaald omdat deze kiezen meestal scheef zitten en niet goed door gekomen zijn en liggen dus nog geheel of gedeeltelijk in de kaak.het kan wel zo zijn dat je last hebt van de rechterkant omdat je nu dus je linkerkant wil ontlasten met bijv.eten en dan word je rechterkant als het ware overbelast.een soort van kaakgewrichtsklachten dus.
ik hoop dat je gauw van die kies af bent.
succes

xxx
za, 07/13/2002 - 19:57 Permalink