Hevige aanhoudende pijn na extractie, waas, witte vlekjes in mond.

Author:
Rebecca112
Posted:
wo, 03/29/2023 - 21:17
na heel wat ellende en afbreken van de kies vrijdag bij de tandarts nadat ze hem hebben geprobeerd te trekken en ik met “blote” ontstoken zenuwen naar huis ben gestuurd ben ik maandag gelukkig geholpen en hebben ze de kies getrokken. Helaas is de pijn nu 2 dagen later niet minder en bonkt het “gat” nog steeds. Het lijkt niet minder te worden en het straalt door naar mijn gezonde tanden. Ik weet van de pijn niet meer waar ik het zoeken word en het word gewoon niet beter. Nu is het natuurlijk nog maar 2 dagen geleden getrokken en heb ik een hels weekend achter de rug lijkt het me sterkt dat het nog steeds aanvoelt als zenuwpijn, maar helaas is het wel de realiteit. Ook ziet de wond er raar uit en zitten er witte plekjes in. Ik spoel netjes met water en zout. Heeft iemand een idee? Help!
Attach
Tandarts_Richa…

U geeft het goed aan... het is nog maar twee dagen. Soms ,in bepaalde gevallen, kan de gevoeligheid zelfs 3-4 wkn duren. Kan het niet goed zien maar het lijkt alsof het bloedstolsel weg is... Dan kan er sprake zijn v "dry Socket" dan kan het 3-4 wkn duren. Met pijnstillers onderdrukken. Laten beoordelen door tandarts of er sprake is v "dry Socket"....zoals aangegeven kan het niet goed beoordelen. Heeft u v h begin na trekken met zout oplossing gespoeld?.
wo, 03/29/2023 - 22:27 Permalink
Rebecca112

Nou dat hoop ik toch niet, ik lees daar nare verhalen over! Ik heb goed met water met zout gespoeld en de eerste 24 uur niet. De kies ernaast zeurt ook gigantisch en is echt heel vervelend ik kan er ook niet aanzitten, laat staan mee kauwen. Is dit normaal? Er is wel redelijk wat geweld gebruikt..
wo, 03/29/2023 - 23:44 Permalink