Help

Author:
Ontogenese
Posted:
vr, 08/02/2002 - 10:05
Sinds een paar dagen heb ik erg veel last gekregen van mijn verstandskies links achter. (Door een probleem met een vervolg afspraak heeft deze tand de kans gekregen helemaal te rotten). Nu ga ik dus vanacht op vakantie en heb ik net mijn tanndarts gebeld of hij nog iets kan doen, want de tijdelijke vulling die er nu in zit helpt ook niet echt. (Al 2 nachten niet kunnen slapen). Er werd mij een zenuwbehandeling voorgesteld, maar kan ik erdan van op aan dat de pijn minder wordt? En kan het problemen geven nadien (dat ik op het strand lig, en plots weer zoveel pijn krijg). Ook ben ik stiekem een beetje bang voor de tandarts en zou ik eigenlijk het liefste niet op komen dagen en hopen dat de pijn van zelf weg gaat... is dat nog een optie of gewoon de kreet van een bang schaap (haha).

Ik hoop snel iets van iemand te horen! (Voor kwart voor 4) Met vriendelijke groet,

Thomas
chris30

Thomas, blijven doorlopen is zeker geen optie. De pijn zal hierdoor erger worden en je loopt kans op een ontsteking. En naar een buitenlandse tandarts moeten is zeker geen pretje. Een wortelkanaalbehandeling zal je van je pijn afhelpen, al kan je nog wat napijn krijgen (hoeft echter niet). Dit kan je gemakkelijk onderdrukken. Ga dus gewoon maar je tandarts!
vr, 08/02/2002 - 11:03 Permalink
bernadette

napijn is namelijk aanwezig en het is verstandig om te gaan,ik ben het niet eens dat napijn te ondrukken is,want ik ben na 4 maanden pijn,immuum voor pijnstillers,maar dat geld niet voor iedereen en inderdaad,in het buitenland met pijn is niks,gewoon gaan!
wo, 08/07/2002 - 11:42 Permalink