Harde plek/bultje in rechterkaak

Author:
Mibo92
Posted:
wo, 01/04/2023 - 14:01
In september heb ik een verstandskies (deels) laten verwijderen bij de kaakchirurg. Deze lag dichtbij mijn kaakzenuw en dus is deze voor de helft weggehaald, maar ik heb daarna een lange tijd met een zwelling rondgelopen.

Deze zwelling verdween uiteindelijk. Maar ongeveer 2 maanden na het trekken van de verstandskies was ik iets aan het eten, waarvan een scherp stukje in mijn tandvlees vlakbij mijn verstanskies wond duwde. Dit zorgde ervoor dat het weer op begon te zwellen, maar dit werd niet minder en dus ben ik naar de tandarts geweest en zij hebben toen een foto gemaakt, waar overigens niets op te zien was. De tandarts vermoedde alsnog een ontsteking en schreef mij toen een peniciline kuur voor. Deze heb ik afgemaakt, waarna de zwelling ook afnam, maar niet helemaal voor 100%. Er zit nog steeds een klein hard bultje in mijn kaak, waarvan ik mij afvraag of dit nog steeds een ontsteking is, het voelt namelijk niet zo en ik heb verder geen pijn of andere klachten. Het voelt eerder als een stukje tand/bot? Maar dit had de tandarts dan destijds ook op de foto moeten zien zou je zeggen. Wat zou dit kunnen zijn?

Ik heb zojuist alsnog een afspraak gemaakt bij de tandarts, maar ik besloot om het ook hier maar eens te vragen, om te zien of er meer mensen met deze ervaring zijn.