Gat in verstandskies

Author:
FireAngel
Posted:
zo, 02/09/2003 - 00:52
Hallo iedereen,

ik ben sinds een jaar niet meer naar een tandarts geweest, is eigenlijk ook nooit nodig geweest daar ik nooit gaatjes heb gehad of iets dergelijks. Nu poetste ik een uur geleden mn tanden, en ik voelde iets aan mn kies. Bij nader onderzoek blijkt er dus een gat van echt zeker 3 millimeter in te zitten.. Ik heb verder geen pijn, wat ik opzich erg raar vind, en er denk ik op duidt dat de zenuw dood is of nog niet beschadigd. Wat is hier aan te doen?
Wordt dit trekken, is het aanbevolen om de kies preventief te trekken, of kan zo'n gat gedicht worden?
carin

Hallo
Ik heb ook een gat in m`n vertsandkies ,maar zolang ik er GEEN last van had liet de tandarts hem zitten ,en hij zit e nu al jaren !!! (al zo`n 13 jaar )Ik poets er altijd heel goed ,ik moet er niet aan denken dat ik uit m`n mond ga ruiken om dat er nog etensresten in het gat zouden zitten , maar ik heb nog nooit te horen gekregen dat ik uit m`n mond zou ruiken. Dus het hoeft niet ALTIJD zo te zijn dat die kies er dan maar UIT moet .Dus ik zou zo zeggen goed poetsen daar bij dat gat ,dan kan die kies (net als bij mij ) nog JAREN mee. :wink:)
Groetjes ,Carin .
zo, 02/09/2003 - 14:21 Permalink
carin

Hallo
Hier nog even een reaktie van Carin, ik heb nu sinds van nog maar 3 verstandskiezen , ik mocht het nog wel zeggen(in m`n vorige reaktie) dat die kies er al zo lang in zit ,kreeg er mooi last van :smile:

Groeten Carin.
di, 02/11/2003 - 11:11 Permalink
FireAngel

Hoi Carin, ik ben ermee naar de tandarts geweest, die wou eerst toch gewoon de kies vullen.. Nouja goed, ik ben nu iig gesaneerd voor een redelijk bedrag. Zodra die kies pijn gaat doen laat ik hem zowiezo trekken, en dan gaat de tandarts me echt niet overtuigen dat hij hem weer gaat vullen ofzo.
wo, 02/12/2003 - 23:33 Permalink