Gaatje/putje in voortand, wat is dit?

Author:
BetereTandenGezocht
Posted:
do, 10/12/2023 - 02:45
Beste,

vanwege een opstapeling van persoonlijke problemen heb ik (Man, 25) de afgelopen jaren onvoldoende aandacht besteed aan de gezondheid van mijn tanden. Ook heb ik hierdoor al zo’n 7 jaar geen tandarts bezocht.

Onlangs heb ik besloten om weer beter voor mijzelf te gaan zorgen, en ik ben zodoende ook beter voor mijn mond gaan zorgen. Echter levert dit veel stress op omdat ik dingen tegen kom die ik niet helemaal herken, met name dit putje in mij voortand nabij mijn tandvlees.

Ik ben binnenkort zeker van plan om een tandarts te bezoeken, alleen voor nu voelt die stap nog te groot (schaamte houdt me tegen). In de tussentijd lijkt het mij een prettig begin om mijn vraag hier te stellen, om te kijken of iemand een idee heeft wat dit kan zijn en hoe ernstig dit mogelijk is.

Bij voorbaat dank!
Attach
Tandarts_Richa…

Schamen hoeft u zich niet voor ons. Hoe erg u het kunt bedenken ,,,,wij hebben het erger gezien. Maar helpen u graag en zijn blij als u de stap terug naar genezing neemt...zet door. Het lijkt een beginnend gaatje maar kan zo niet beoordelen of het oppervlakkig is of dat wij er wat aan moeten doen. Of misschien is het alleen wat tandsteen dat verwijderd moet worden. Vind mij, de tandarts die bij u past, snel zodat ik u kan gerust stellen. Intussen beginnen met minimaal twee X p dag te poetsen met een zachte hand of elektrisch tandenborstel, poets ook uw tong mee. Gebruik ook een rager of stoker en maak tussen alle tanden en kiezen schoon. Niet meer dan 6 invloeden per dag op uw tanden. Stel het vinden v mij niet uit, succes.
vr, 10/13/2023 - 08:33 Permalink