Doorkomende verstandskies

Author:
sas
Posted:
do, 01/02/2003 - 19:17
Ik ben na lang uitstellen naar de tandarts geweest.Er bleek inderdaad een verstandskies aan te komen.
Aangezien ik, mijn zus, mijn moeder, een vriend en zijn ouders klachten hebben over onze tandarts zag ik er erg tegen op.
Nu moet ik 5 dagen met mondwater spoelen. En ik moet ZELF bepalen wanneer ik weer terugkom, want de tand moest er hoogstwaarschijnlijk wel uit.
Waarom moet ik dan spoelen?
En hoe kan ik nu weten wanneer ik terugmoet?Kunnen de rest van mijn tanden hierdoor verschuiven?
Is er soms een site met aanbevolen tandartsen?

Dan nog iets. Ik heb 7 jaar verschillende beugels gehad, al vanaf groep 5. Ik ben nu 18. Op het laatst van al die behandelingen zei de tandarts dat ie er een kroon van wou maken. Van die tand waar ik 7 jaar een beugel voo rheb gehad. Klopt dat dan wel.
Dan wordt toch zowat de hele tijd weggeboord? waarom hbe ik dan 7 jaar een beugel nodig gehad? Ik heb nee gezegd omdat ik he niet vertouw.
Ik kon elke 2 weken naar hem toe voor die beugel. En bijna elke keer kon ik terug omdat hij de beugel niet goed had bijgesteld. Ik ben er achter gekomen dat ik aan beide wangen aan de binnenkant flinke littekens heb overgehouden aan die beugel.

Groetjes Saskia
coori

hoi saskia,

wanneer je klachten hebt aan je verstandskiezen, kan het heel goe zjin dat dat mede komt door ontstoken tandvlees rond de verstands kies, daar voor heeft hij je ws laten spoelen om het tandvlees wat in een optimaler conditie te krijgen, zodathet trekken dan geen pijn doet en het verdoven ook niet . want als het ontstoken is werkt het verdoving en ontstekingsweefsel elkaar tegen, en krijg werkt de verdoving niet!! wel verstandig om een afspraak te maken!!
gr cor
za, 01/11/2003 - 19:27 Permalink