is dit een gaatje?

Author:
danny1993
Posted:
za, 09/15/2012 - 20:01
goedendag,

mijn broer vraagt zich af of dit een gaatje is? of hoort dit gewoon? hij is pas bij de tandarts geweest en toen was alles goed. hij heeft er wel soms last van.
danny1993

oke dat is dan duidelijk. maar eind vorige maand is hij dan nog naar de tandarts geweest, zou het kunnen dat hij er toen nog niet zat? kunt u ook vertellen waar dat gaatje zit? dan weet mijn broer wat hij maandag tegen de tandarts kan zeggen.

alvast bedankt.
za, 09/15/2012 - 22:32 Permalink
mecánico para …

Dit Zit eral jaren en is duidelijk door het glazuur heen. Als er klachten zijn moet je echt wat doen. Overigens, is die tandarts mogelijkvanmeningdathet al jarensti staat en zouer bij mij wel worden gemeld dat er beginnetjes zitten waar we nu terug houdend zijn inhet maken. Maar deze is eigenlijk al overde grens van herstel heen. Dus actie lijkt me op zijnplek.
De grote kies erachter is aan de voorzijde ook verdacht. De de kleine kies ervoor zou ik wel heel graag op de foto willen zien.

En voor allerlei leken die nu even denken, waardan, dat kan ik niet uit
Eggen in2 regels, dat kost een week.
zo, 09/16/2012 - 11:22 Permalink
vV

En is de reden dat de controle en regelmatige foto's er zijn. .... Laatst nog discussie met iemand want die wilde geen foto's want dat kostte 30 euro en hij heeft geen verzekering. En hij heeft nergens last van...uitleg dat je juist foto's maakt om dat te voorkomen, en kosten beperkt te houden als er wel wat is. Weigerde, heb eea schriftelijk bevestigd dat hij de uitleg gehad heeft en bij weigering blijft en dus eigen risico. En dat gezien deze insteek het wellicht beter is een andere t.a. Te zoeken want dat dit niet de filosofie is waar ik mee wens te werken omdat het indruist tegen de mijne.. Heeft ander soort tandarts nodig dan ik ben blijkbaar.
Maar dat terzijde...
zo, 09/16/2012 - 12:47 Permalink
mecánico para …

Ik heb ook recent iemand weg gestuurd om die reden. Komt nieuw in de praktijk, heeft Pockets van hier tot tokyo meestrecente foto 1993....... Dus ik zeg, ik denk dat het tijd wordt om een plan te maken, enbij binnenkomst in een nieuwe praktijk is dat misschien eenmooi moment. Nix willen, niets mogen doen.....ik denk, en dan alleen met pijnklachten komen of achetraf zeuren dat het verval zo dramatisch is dat je alles kwijt bent. Endanonnozel gaan lopen doen en nog gelijk krijgen want ik had dit moeten melden. Dikke pijp, adios. Dus.
zo, 09/16/2012 - 16:26 Permalink
danny1993

iedereen bedankt voor de informatie. mijn broer is net bij de tandarts geweest en helaas moet de kies getrokken worden, hij is niet meer te redden volgens de tandarts. Woensdag heeft hij de afspraak staan en is hij van de kiespijn af!
ma, 09/17/2012 - 10:19 Permalink
vV

dat vind ik weer niet corrsponderen met het beeld op de foto alhier...een wortelkanaalbehandeling zou mij niet verbazen, maar verder dan dat? laat de tandarts dan ook even uitleggen hoe dit heeft kunnen gebeuren....bij iemand die naar ik begrijp regelmatig op controle gaat.
ma, 09/17/2012 - 11:07 Permalink
danny1993

vandaag is mijn broer naar de tandarts geweest, hij heeft verteld dat hij de kies het liefst wou behouden, de tandarts heeft de kies erg diep uitgeboord en gevuld. hopelijk is het nu in orde. helaas kon de tandarts dit niet garanderen.
wo, 09/19/2012 - 21:21 Permalink
danny1993

sorry voor de late reactie. op dat moment had mijn broer helaas geen geld voor zo'n dure behandeling. daarom is die toen getrokken. nu, na een financiele meevaller wilt hij toch wat in de plaats van die kies omdat hij hem toch mist en het toch opvalt met gapen en lachen om zo'n gat in je mond te hebben op jonge leeftijd. wat zijn de mogelijkheden?
wo, 12/05/2012 - 20:28 Permalink
Romy32

Voor een brug moeten de kiezen aan weerszijden van het gat worden beslepen. In het geval van gave kiezen is dat best zonde!
Een plaatje is een optie, maar geen aanrader. Het schijnt niet echt prettig te zitten namelijk. Plaatjes worden vaak gebruikt als tijdelijke oplossing.
do, 12/06/2012 - 15:59 Permalink
vV

dat is veel geld ja...daarom is het ook erg jammer dat op moment dat het aan de orde was behalve naar de directe klacht ook niet over de toekomst nagedacht is.. Goed oevrleg is essentieel, en ik vind dat een tandarts daar een voorzet voor dient te geven wanneer iemand op basis van kosten korte termijn beslissingen neemt zonder de lange termijn in de overweging mee te nemen. In het verhaal hier heb ik best wel vraagtekens over gang van zaken, maar ik ken niet het hele verhaal.
do, 12/06/2012 - 17:15 Permalink