Bultje op plek verstandskies

Author:
vrouw-92
Posted:
za, 04/08/2023 - 19:37
Omdat ik me nogal snel zorgen maak, kreeg ik de tip om mijn vraag hier te plaatsen.

Sinds een paar dagen voel ik wat pijn tijdens het poetsen van mijn kies rechtsboven. Alsof het wat rood is. Is niet heel vervelend, maar ik voel het wel. Eerst dacht ik aan mijn verstandskiezen, maar die zijn al heel wat jaren geleden getrokken.

Toen ik ging voelen voelde ik een bultje op de plek waar je verstandskies normaal zit. Alsof er een kies doorkomt. Helaas kan ik het niet goed zien (rechtsboven), maar ik weet niet zo goed wat het kan zijn.

Maandag maak ik een afspraak bij de tandarts, maar wellicht weet iemand hier wat het zou kunnen zijn en of ik me zorgen moet maken.

Sidenote: Zo'n 4 weken gelden voor het laatst bij de tandarts geweest en op wat gaatjes na (na 2 jaar niet geweest te zijn) is er niets geks ontdekt. Mijn tandvlees zag er goed uit.
Tandarts_Richa…

Zorgen maken om iets als je niet eens weet wat voor iets of iets erg is dat heeft totaal geen zin... zonde v d negatieve energie. Om erachter te komen wat het is zult u toch bij de tandarts langs moeten. Ik moet eerst onderzoeken/zien/informatie inwinnen ( x-foto) alvorens ik een diagnose kan stellen.
za, 04/08/2023 - 20:41 Permalink