Blijvende pijn na vulling

Author:
sandra1980
Posted:
vr, 11/10/2023 - 07:41
Hallo allemaal,
Ik wil graag mijn ‘probleem’ hier voorleggen aangezien ik het niet meer weet.
4 maand geleden rechts onderin aan een kies een gaatje laten vullen, dit gaatje was niet heel groot dus was ook zo gedaan.
Daarna eigenlijk geen klachten eraan gehad.
Tijdje daarna begon de kies mij pijn te doen als ik mijn kiezen ‘op elkaar deed’.
Terug gegaan naar de tandarts die de vulling wat heeft bijgewerkt en de kies maakt nu geen contact meer met de bovenkies, dit voelde daarna beter en het werd rustiger.
Toch bleef ik er pijn aan houden waardoor ik terug ben gegaan er een foto van is gemaakt, hierop was niks te zien, en wel opgemerkt dat mijn hele tandvlees rondom de kies extreem pijnlijk was, advies aantal weken goed spoelen met een spoelmiddel.
Heb in de tussentijd nog antibiotica gehad(ergens anders voor maar heeft voor deze kies verder niks gedaan).
Vorige week naar de mondhygienist geweest vanwege aanhoudende pijn, tandvlees wel pijnlijk maar bloed niet, niet rood, geen plak/tandsteen, keurig schoon werd er gezegd.
Ik wordt alleen helemaal gek van de extreme pijn aan deze kies, ibuprofen helpt maar heel even, koud drinken geeft wel verlichting. Er is bij de tandarts ook op getikt enz maar dat heeft verder geen pijn.
Dit alles is gekomen nadat ik daar dus een vulling heb gekregen, daarvoor had ik hier geen last van.
Kan dit nu toch een ontsteking zijn? Ik ben al 5x terug geweest hiervoor en wordt elke keer maar weer naar huis gestuurd alsof het ‘niet kan’ dat ik hier last van heb. Ik weet het niet meer, iemand wel een idee?
Tandarts_Richa…

soms zit er heel veel spanning in een "witte"vulling. Als u zeker weet dat dit de kies is dat de oorzaak is v uw klachten, zou u kunnen proberen een nieuw vulling te laten zetten. Dan kijken of er verschil is.
za, 11/11/2023 - 10:07 Permalink