Barst in kies

Author:
margjek
Posted:
do, 03/27/2003 - 08:00
Ja ja, het gaat weer geweldig allemaal... Gister een nieuwe vulling gekregen, voelde ik op de terugweg naar huis een soort "streepje" aan de zijkant. Ik dacht dat het een restje vulling was.... maar er zit dus een BARST in de kies door al dan hannessen en gedoe. Straks maar weer de tandarts bellen.... Wat een gedoe steeds, heb er zwaar de pest over in !!!!
margjek

De assistente meldt dat er niets aan gedaan kan worden.... de kies is verzwakt door al die behandelingen en het stukje waar nu de barst zit zal wel een keer afbreken....

tja.
do, 03/27/2003 - 08:57 Permalink
bemmen

Hoi Hoi,

Ik heb ook een barst in mijn kies rechtsonder, bij mij wil de tandarts als ik er erg veel last van hou misschien een kroon laten zetten. Ik kan geen harde dingen eten en dat soort dingen. Misschien is dat voor jouw ook wel de oplossing?

Groetjes Bemmen
do, 03/27/2003 - 11:36 Permalink
margjek

Het zal uiteindelijk wel uitdraaien op een kroon ja, maar dat moet maar even uitgesteld want mijn ziekenfonds vergoed er maar 1 per 2 jaar en ik heb vorig jaar al een kroon gekregen .... en aangezien de tarieven nou eenmaal errug hoog zijn en ik er (nu nog niet althans) last van heb wacht ik maar even af!
do, 03/27/2003 - 16:19 Permalink