Bang voor pulpitis

Author:
bowis
Posted:
wo, 05/15/2024 - 16:03
Vanmorgen wakker geworden met intense pijn aan een tand (die zich verspreidde naar mijn wang) die al willekeurig pijn deed bij het drinken van iets kouds, etc. Ik dacht het ergste, belde mijn tandarts en kon vandaag nog terecht. Ik kreeg een röntgenfoto, hij vertelde me dat het "gewoon een gaatje" was en ik kreeg een vulling.

Nu, ongeveer 5 uur later, heb ik nog steeds willekeurige pijnen die niet lijken te worden veroorzaakt door het bijten, maar gewoon wanneer ik zit. Mijn hypochondrische zelf kreeg de overhand en ik begon te googelen, waarbij ik allerlei dingen vond over abcessen, pulpitis, enzovoort.

Zijn deze pijnen "normaal", of heeft de tandarts iets over het hoofd gezien?
Tandarts_Richa…

Voor een kies is een vulling een mega operatie waar het tijd voor nodig heeft om v te herstellen. Soms weken. Geeef het de tijd. Als de pijn echt flink kloppend is en u er wakker v wordt dan heeft de zenuw de kega operatie niet overleefd en kan eeen wortelkanaalbehandeling overwogen worden....maar zo ver lijkt het nog lang niet...geef het de tijd. Misschien is er nog meer aan de hand maar dat kan ik zo niet beoordelen, ook niet of uw tandarts iets over het hoofd heeft gezien.
wo, 05/15/2024 - 22:13 Permalink