antrumperforatie een jaar geleden

Author:
bert22
Posted:
zo, 09/10/2023 - 16:48
Goedendag,
Ongeveer een jaar geleden is mijn verstandskies linksboven getrokken. Was niet zo'n hele klus. Wel is er een antrumperforatie ontstaan waarbij de tandarts het verder niet nodig vond om er iets mee te doen.
Opzich tijden geen last gehad, maar merkte dat ik wat pijn kreeg een paar weken geleden in mijn kaak aan die kant. Met wat neusspray ging het ook wel weer. Toch voelt die kaak of holte soms wat dikker aan. Je ziet het niet van buitenaf. Kan dat nog met de antrumperforatie te maken hebben? Zo ja, zou een antibiotica kuur kunnen helpen? Alvast bedankt!
Tandarts_Richa…

Bijzonder maar het kan ...Antrum perforatie v e M3 (verstand kies).In 41 jr bij mij gelukkig nog nooit overkomen. Meestal zit de Antrum perforatie, richting M1 en P2. Zou het door de Kaakchirurg laten beoordelen. AB kuur onderdrukt alleen maar haalt de oorzaak niet weg.
zo, 09/10/2023 - 18:16 Permalink
bert22

Bedankt voor uw reactie

Vandaag bij de tandarts geweest. Na een foto, wat tikken, zo'n koude watje en lucht, kwam hij er achter dat de tandarts van een kies niet helemaal goed zat. Daar een lakmiddeltje overheen gedaan en het voelde vrij snel wat beter. Hopelijk is dit het!
vr, 09/15/2023 - 20:38 Permalink