Advies gevraagd

Author:
jeannetb
Posted:
di, 03/03/2009 - 18:51
Eerste week van januari WKB gehad (zie ook andere topic) aan kies rechts boven. De kies blijft echter (zeer) pijnlijk en inmiddels zit er een grote bult tussen mijn wang en kaak.
Volgens de tandarts heeft hij geen kanaal over het hoofd gezien. Toch voelt het alsof hij nog vitaal is. Wat moet ik nu doen? Is deze kies nog wel te behouden???
Ik ga nu elke week naar de tandarts om de kanalen te laten spoelen, maar het helpt allemaal niets. Inmiddels ben ik radeloos. Iemand advies? Of deze ervaring?
Alvast heel erg bedankt!!!!
krissy

Ik vind het echt heel erg voor je.
Heb ook eens zo met een kies blijven sukkelen, en uiteindelijk laten trekken, maar is misschien niet zo een goede oplossing.

Heb je al een antibioticakuur gekregen.
Ik bij de laatste WKB wel en die is toch iets beter gelukt.

Ik ben maar een leek, maar denk als je samen met de behandeling een kuurtje AB krijgt, het soms wel meer kans heeft om te lukken.

Groetjes
En hou je sterk.

Krisje
do, 03/05/2009 - 21:20 Permalink
jeannetb

Hoi Krissy,

Bedankt voor je reactie. Inmiddels heb ik al 3 AB kuren versleten. Ik heb niet het idee dat het echt werkt, maar de TA neemt het zekere voor het onzekere omdat ik (door een auto imuunziekte) erg slecht genees en bij het minste of geringste last heb van ontstekingen. Ben wel heel blij met mijn tandarts, heeft engelengeduld. Meer dan ik ;-)
Laatste dagen ben ik zowaar licht positief; bult lijkt te slinken, klopt alleen 's avonds nog...
Groetjes
vr, 03/06/2009 - 17:53 Permalink
MDP

Heb een beetje het zelfde probleem. Bult wil niet compleet verdwijnen en het trekken van de kies is ook al ter sprake gekomen. Ik heb nu alweer een kuur en hoop op verbetering. Rare is, bij mij deed de bult geen pijn. Ik heb vandaag een WKB gehad, maar ook tijdens de hevige ontsteking had ik geen pijn met kauwen of warm/koud drinken. :-?
vr, 03/13/2009 - 15:38 Permalink