abces!

Author:
babyboy
Posted:
do, 06/21/2007 - 12:28
Ik heb vanboven achteraan een kies die afgebroken is (beetje maar) er is echter wel een spleetje en sinds kort een abces opgekomen die ik niet lek geprikt krijg echt pijn doet ze niet maar ze irriteerd wel.
Hoe komt het dat ik ze niet lek krijg?
Ik heb echt bang van de tandarts en weet niet wat me te wachten staat als ik moest langs gaan ben de laatste keer bij trekken van een verstandkies serieus onwel geworden :cry:
Lieneke

Het is erg onverstandig om zelf aan de slag te gaan. Je zou kunnen zorgen voor infectie doordat je met niet-steriel materiaal werkt. Bovendien haal je niet de oorzaak van de onsteking weg, zodat deze niet weg zal gaan. Ik weet dat je wat anders wilt horen, maar het is aan te raden toch de tandarts te bezoeken.
Misschien is het niet eens een ontsteking maar heel wat anders.
do, 06/21/2007 - 16:25 Permalink
Mignon

Precies, wellicht gaat het hier om iets anders dan een abces. Het is heel onverstandig om zelf te gaan dokteren in dit geval. Ik begrijp dat je niet graag naar de tandarts gaat, maar probeer in goed overleg tot een behandeling te komen. Als je het heft in eigen hand neemt kun je een nog groter probleem veroorzaken. Wees dus verstandig en maak een afspraak bij de tandarts!

Gr, mignon
do, 06/21/2007 - 21:24 Permalink
juudje

als er daadwerkelijk een abces zit, zou ik er snel wat aan LATEN doen.
jaren geleden had ik ook een abces, wat ik overigens wel zelf leeg kon drukken, maar schijnbaar heeft het gesluimerd en op enig moment zat er zo'n grote infectie, dat ik naar de kaakchirurg moest om het te laten behandelen.
de (voor) tand eronder had op een gegeven moment geen houvast meer en is eruit gevallen.
ik heb toen een etsbrug gekregen,maar dat is verre van ideaal en die donderde er ook vaak uit.
ik wil je niet bang maken, ben zelf een eerste klas bangerik, maar spreek dus uit ervaring.

sterkte!
za, 06/23/2007 - 17:01 Permalink