abces

Author:
jerommeke
Posted:
di, 07/12/2005 - 16:25
kom net van de tandarts, wortelkanaalbehandeling gehad. Zat een beginnend abces in de bovenkaak. Het lukte hem niet om die met een incisie open te krijgen.
Heb te slecht geluisterd naar wat hij daarna zei, moet morgen terugkomen als de plek gevoelig blijft.
Maar kan een abces ook zelf verdwijnen? Ik heb ook geen AB meegekregen, de uitleg daarvan ben ik ook alweer vergeten.
:cry:
Hopelijk kan ik het antwoord hier vinden.
Jerom
minique

Nu de ontstekingshaard met een wkb is weggenomen, zal het abces normaal gesproken vanzelf gaan verdwijnen. Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je geen antibiotica hebt gekregen.

:smt006 Monique
di, 07/12/2005 - 16:38 Permalink
jerommeke

Ben , op het doffe gevoel in mijn wang na, pijnvrij. Heb nog 1 vraagje die ik eigenlijk aan mijn eigen tandarts had moeten stellen.....
hoe lang zal of beter Mag het duren voordat het abces verdwenen is?
Alvast bedankt.
di, 07/12/2005 - 21:25 Permalink
jerommeke

werd vanochtend wakker met een dikkere wang dan gisteren. Kan niet echt zeggen dat het pijnlijk is, meer een strak gevoel. Zelfs mijn mond doet mee. Moet ik gelijk mijn tandarts bellen of is het wondvocht wat afzakt. Hij heeft gisteren flink geduwd om het abces open te krijgen namelijk Wat toen niet is gelukt.. Baal ervan.
wo, 07/13/2005 - 08:29 Permalink
minique

Het kan allemaal eerst nog wat dikker worden, hoor, na een wkb. Ook napijn (die soms best heftig kan zijn) is mogelijk.

Ik denk dat het ook best een tijdje kan duren voordat zo'n abces verdwijnt, weet niet aan hoeveel tijd je dan moet denken. Ik hoop dus maar dat je daar nog antwoord op krijgt.

:smt006 Monique
wo, 07/13/2005 - 08:34 Permalink
jerommeke

Ik hou het wel in de gaten, hoopte inderdaad dat het wondvocht oid zou kunnen zijn, de ta vertelde gisteren ook dat het abces er nog maar net zat en dan moeilijk te verwijderen is. Las ik ergens over de grootte van een paasei wat je lichaam zelf kan resorberen. Hopelijk is dat bij mij het geval. Bedankt voor je "consult".
wo, 07/13/2005 - 08:47 Permalink