aanhoudende pijn na WKB

Author:
birdie
Posted:
wo, 07/02/2008 - 14:17
afgelopen zaterdag kreeg ik pijn rechtsonderin mijn gebit, dit was goed te onderdrukken met pijnstillers, maar zondag werd het erger, helemaal snachts. bijna niet geslapen, maandagochtend naar tandarts geweest. wkb gehad, amoxicillinekuur gekregen. tijdens de opvolgende avond kwam de pijn terug, en bleef zeuren die nacht. dinsdag weer naar tandarts geweest. noodvulling eruit, schoongemaakt, noodvulling erin. dinsdagavond kwam WEER de pijn terug, weer (3e keer op rij) een slechte nacht gehad, met veel pijn. woensdag (vandaag) weer naar de tandarts toe. nu hebben ze een gaatje in mijn tandvlees geboord, zodat de druk eraf is en de onsteking kan wegvloeien. nu voel ik een paar uur later (nu dus) weer veel pijn opkomen, terwijl de brufen600 dat vrijwel niet lijkt te onderdrukken. wat zal ik doen? dit afwachten, of opnieuw de tandarts gaan bellen? ik zal zowat het gevoel krijgen dat ze denken: "komt hij ook weer aan" wat is verstandig??
santieno@wanadoo.nl

Bel anders eerst eventjes op en vraag om sterkere pijnstillers. De tandarts kan het waarschijnlijk ook niet uitstaan dat jou pijn nog niet over is. Is voor een tandarts ook erg frusterend als hij je niet (goed) kan helpen. En daarbij: Hij is in dienst van jou! Je zegt het bij de kapper ook als je niet tevreden bent !

Sterkte in ieder geval!!!
wo, 07/02/2008 - 16:14 Permalink
birdie

Santieno, bedankt voor je interesse!
ik heb afgelopen nacht weer slecht geslapen, en vanmorgen was de pijn zo goed als weg, wel gevoelig maar dat leek me logisch. ineens kwam de pijn terug, en bleef een tijdje zeuren. vandaag gaat het sinds een paar dagen iets beter
de praktijk belde me vandaag op. ze vroegen hoe het gaat met me. verder was bij aanhoudende pijn de mogelijkheid om de noodvulling eruitt te halen, en deze even open te laten. als de pijn blijft aanhouden, kan het volgens de praktijk zijn, dat de wortelpunt word doorgezaagd/gesneden (ofzo?) dat moet gebeuren door de kaakchirurg.
iemand ervaring hiermee, hoe dit in zijn werk gaat??
do, 07/03/2008 - 15:11 Permalink