8 dagen na verstandskiezen trekken

Author:
Lvra
Posted:
za, 09/17/2022 - 07:49
Beste allen,

Ik heb iets stoms gedaan. 8 dagen geleden heb ik mijn verstandskiezen laten trekken. Eigenlijk vrij snel weer pijn vrij. Dus dat is fijn! Nu had ik gisteren gezellig bezoek en hebben we afhaal besteld. Ik lekkere droge kip met rijst, ineens voelde ik dat er vanalles vast zat ik mijn verstandskies gat. Dit kreeg ik er niet uitgespoeld dus heb ik het heel voorzichtig met een pincetje verwijderd. Kip en rijst is ook nog eens wit.. ben ook bang dat ik gezond weefsel dadelijk weg heb gehaald!

Nu weet ik hoe stom het is om dat bij een wond te doen. Ben een beetje hypochonder en handel direct, waar ik achteraf spijt van heb. Nu ben ik bang dat ik iets beschadigd heb, of een dry socket heb veroorzaakt. Zie foto. Kunnen jullie er iets vanaf zien?

Ook doe ik hoog niveau zwemmen, is dat al verstandig?

Alvast bedankt voor jullie reacties

Een bezorgde, domme jongen
Attach
Tandarts_Richa…

Na acht dagen heb ik niet meegemaakt dat een "Dry Socket" ontstaat. Goed blijven spoelen Eventueel met waterstof peroxide mondspoeling . Dat bruist. Pas op voor de lezers : dit niet gelijk na het trekken doen. Na 8 dagen OK. Het kan soms maanden duren voordat het "gat" dicht is. Ik zou gewoon met je tandenborstel eroverheen poetsen.
zo, 09/18/2022 - 10:29 Permalink