-

Author:
IluvSnowy
Posted:
ma, 07/20/2009 - 17:27
Ben al geweest.
Groningen

Jeetje wat een wazige foto....
een wiebelstukje op je kies is nooit goed, dus gewoon even naar de tandarts. Er lijkt een amalgaamvulling aan de bovenkant van de kies te zitten (donker). Wat soms gebeurt is dat er een stukje glazuur bij wegbreekt, wat dan nog wat aan het tandvlees blijft zitten. Losse stukjes aan je kies moeten (bijna) altijd weggehaald worden, maar als je dit verdoofd voel je er niets van...
ma, 07/20/2009 - 17:37 Permalink
IluvSnowy

Ja sorry voor de wazige foto maar ik had het met m'n webcam gedaan.
En het stukje zit niet zoo lost als je er met een stokje tegen aan duwt een beetje beweegt het een beetje niet met m'n tong ofzo.
Maar dat zwarte is gewoon diep zegmaar. < Dus een gaatje toch?
Oké bedankt voor het antwoorden.
ma, 07/20/2009 - 17:45 Permalink
rixt

Hallo IluvSnowy,

Heel veel sterkte bij de tandarts, morgen.
Als je tegen de eventuele pijn opziet: gewoon om een verdoving vragen hoor, dan voel je er echt helemaal niets van.
Ik begrijp dat je veel vaker gaatjes hebt? Misschien kun je eens met je tandarts bespreken wat je kun doen om nog meer gaatjes in de toekomst te voorkomen.
Laat je even weten hoe het is afgelopen?

Groeten, Rixt
ma, 07/20/2009 - 19:46 Permalink
IluvSnowy

Bedankt rixt. :]
Ja ik heb heel veel gaatjes vroeger gehad.
Ik ga nu naar een andere tandarts die ik niet ken, want mijn tandarts is op vakantie tot 10 augustus. En het is wel irritant om steeds aan 1 kant te eten. Maar ze zeggen dat de verdoving ook pijn doen enzo. Ik heb geen idee wat die tandarts gaat doen. Ze zei tegen m'n moeder 'Ik zal wel kijken' maarja ik zie morgen wel wat er gebeurt. :].
ma, 07/20/2009 - 19:57 Permalink
Maysun

Gelukkig zit die kies achteraan zo te zien. Ik had als kind een tandartsfobie en ging jaren niet naar de tandarts. Toen ben ik naar de angsttandarts gegaan (heeft heel goed geholpen) en toen bleek mijn halve kies achterin doorgevreten. De helft was gewoon een gat. Maar ze hebben die kies eruitgetrokken, niks geen kroon, en nergens last van. Dus je hoeft niet meteen een kroon, lijkt me.

+ Die verdoving valt wel mee. Sommige tandartsen kunnen het heel goed, anderen minder. Onder voel je wel meer dan boven, maar met al de ervaringen die ik heb gehad (ik doe altijd een verdoving) was het nooit echt pijnlijk. Ik vind dat koude blaasding pijnlijker (gevoelige tandhalzen)
di, 07/21/2009 - 08:31 Permalink