Zo goed als klaar met beugelen, ineens spleet tussen tanden

Author:
Anneke85
Posted:
wo, 03/31/2010 - 20:17
Hoi allemaal,

Ik ben zo goed als klaar met mijn behandeling. Vanmorgen ben ik nog bij de ortho geweest en heb ik een afdruk laten nemen voor een spalkje. Mijn ortho heeft dan alles goed vastgezet met een nieuwe draad en elastiekjes. Binnen twee weken mag ik al terugkomen om mijn beugel eruit te laten halen en het spalkje te laten plaatsen.

Alleen zie ik nu dat er ineens een spleet is tussen mijn twee voortanden, die dus na mijn bezoek aan de ortho van vandaag is ontstaan. Mijn tanden verschuiven dus nog steeds... wat normaal nu toch niet meer hoeft omdat ik eigenlijk klaar ben? Mag ik er nu vanuit gaan dat dit iets heel tijdelijks is en dat dat spleetje gewoon weer dicht is als mijn beugel er over twee weken uitgaat? Ik vind dit in elk geval heel vreemd! Zou het kunnen dat mijn ortho de boel verkeerd heeft vastgezet of maak ik me zorgen om niks?

Alvast bedankt voor eventuele reacties!
alpifresh

Je hebt vandaag een nieuwe draad en elastiekjes gekregen. Ik denk dat je spleet de reactie daarop is. Gewoon even aankijken.
Als over 2 weken die spleet er nog zit, kan er nog altijd iets aan gedaan worden (beugel zit er immers nog in). Eventueel meld je over een week alvast dat je dan al een week een spleet hebt. Kan hij zich daar alvast op voorbereiden.
wo, 03/31/2010 - 20:32 Permalink