Zelf ook in de beugel

Author:
ylona1979
Posted:
di, 01/26/2010 - 15:23
Hallo,

toen ik een jaar of 12 was heb ik eerst een buitenbeugel en daarna een plaatjes beugel gehad. Destijds had ik een grote spleet tussen mijn voortanden en een hoektand waar geen ruimte voor was. Het resultaat was goed.

De laatste jaren ging echter weer een tand helemaal scheef staan wat al irriteerde, maar nu ik sinds april zelf als ortho assistente werk valt me nog meer op. In december heb ik toen twee verstandskiezen laten trekken en twee schroefjes laten plaatsen en op 5 januari heb ik weer een plaatjesbeugel. Ik hoop op net zo'n mooi resultaat als wat ik bij onze patiënten zie. Ik houd jullie op de hoogte.

Ylona
ylona1979

Hallo,

ondertussen zijn we een 3 maanden verder en de schroefjes zijn er al een aantal weken uit. Deze dienden ervoor om de achterste twee kiezen naar achteren te duwen om plaatste maken; boven voor twee gedraaide tanden en beneden om het midden te kinnen verschuiven.
Nu heb ik de 4e dikte boogjes erin en alles begint al heel aardig in de rij te staan. Ik draag nu ook twee elastiekjes; 1 kruisbeet links en een verticale rechts. Is wel een gevoelig gedoe die elastieken.
Die foto's plaatsen wil me maar niet lukken trouwens... De bestanden zijn steeds te groot.

Groetjes Ylona
vr, 04/09/2010 - 14:43 Permalink