wat te doen?

Author:
Gonneke
Posted:
ma, 05/25/2015 - 21:17
Geachte Tandarts,

Ik heb een boven en onderspalkje, die er jaren ingezeten heeft. Destijds geplaatst door een orthodontist.

Nu woon ik ergens anders en is anderhalf jaar geleden de spalk losgeraakt. Eerst boven en later onder.

De tandarts heeft m weer vastgezet. Ik denk boven en onder zo'n keer of 6. Hij bleef maar losgaan en ik zei nu dat er dan maar een nieuwe in moet boven en dat is gebeurd. Die zit nog steeds. Degene die het nieuwe spalkje geplaatst heeft boven zei dat de tandarts de tanden eerst moet zandstralen, omdat het anders niet blijft zitten. Nu dat is boven gebeurd en het zit nog.

Nu is twee weken geleden de onderkant nieuw gedaan. Ik zei tegen het hulpje van de orhto moet het niet gezandstraalt? Nee hoeft niet zei ze. En nu is is op een tand weer los.
Ik ben nu al meer dan anderhalf jaar aan het klooien en weer is de onderkant los.

Mijn vraag is is het opnieuw plaatsen een onmogelijkheid of heb ik te maken met een stel prutsers, die welk garantie geven voor een paar maanden waarna de spalk weer losraakt en ik vervolgens weer moet betalen. Hoewel weinig, omdat de Iza de grootste hap betaald. Ook heb ik al twee keer gehad dat na bezoek van de monhygiest een dag later de spalk ook losging. Ik vond dat ze behoorlijk ruw tekeer ging en zei dat ook. De laatste keer zei ik je hebt iets losgeraakt. Nee hoor het zit muurvast (met die haak voelde ze) Een uur na haar bezoek schoot ie los.

Wat moet ik nu? Zo jaren doorgaan? Ik weet me geen raad meer intussen. Ik ben al boos geweest, maar kennelijk is daar niemand de baas bij dental clinics



vr gr Gonneke