tijd voor een beugel? >kiezen kantelen..<reacties graag!

Author:
cosmogirl
Posted:
ma, 07/27/2009 - 13:16
Hallo, ik overweeg ook om een beugel te nemen. Vind het nogal scheef staan en jammer genoeg heb ik er in mijn tienerjaren geen een gehad.
Mijn voortanden en ondertanden staan niet mooi, en mijn kiezen hebben een beetje een rare ''bocht'', dat kun je op de foto's wel zien.

Nu vraag ik me alleen af...
-Is het zo dat je altijd een toeslag moet betalen voor keramische brackets? Ik heb namelijk niet zo'n zin in een gewone beugel, het moet wel een beetje onzichtbaar blijven.
-Ik vind dat mijn kiezen nogal gekanteld zijn, word dat dan niet nog erger na 1 of 1,5 jaar beugelen? Ik heb elders op internet ook resultaatfoto's gezien, maar dan waren de kiezen soms best gekanteld..

Voordat ik een afspraak maak met de ortho wil ik eerst hier maar even reacties peilen :wink:
Attach
cosmogirl

Het lijkt me ook geen gek idee, staat toch allemaal wat scheef. Het is inderdaad wel verstandig om van te voren te vragen hoe en wat, ik heb geen zin om voor onaangename verrassingen te staan. Gedeeltelijk witte slotjes zou ook nog kunnen misschien.
Ik heb je topic gezien. Daar ben ik dus een beetje bang voor, dat mijn kiezen zgn verdwijnen of wegslijten in jouw geval. Komt dat door het beugelen, denk je? Lijkt me toch ook raar dat je kiezen in plaats van verticaal bijna horizontaal gaan ''groeien''..
do, 07/30/2009 - 13:34 Permalink