Tevreden met het resultaat tot nu toe zijn of niet?

Author:
??
Posted:
za, 03/13/2010 - 15:06
Ik besef dat ik de finish nog niet gehaald heb maar zou wel graag vernemen of u van mening bent dat ik op de juiste weg ben.

Ik blijf ontevreden over de stand van mijn voortanden. Sinds de recente start met elastiekjes komen deze ook weer naar voren...
Attach
Anneke85

Ik ken dat onzekere gevoel. Vorige maand ging, na intussen zo'n acht maanden beugelen, mijn ene voortand ineens naar voren staan in vergelijking met de andere, en ik had zoiets van: dit is toch helemaal niet goed?" Tot ik weer naar de ortho moest en zij uitlegde dat het zo hoorde. Nu ik weer een nieuwe draad heb staan mijn voortanden weer netjes naast elkaar. Soms denk je dat het helemaal mis gaat, maar al gauw blijkt dat het dan toch allemaal goed komt en je tanden soms gewoon wat rare bochten moeten maken. Heb ik echt al verschillende keren ervaren tijdens mijn behandeling. Dus niet echt iets om je zorgen over te maken, lijkt me.
za, 03/13/2010 - 15:18 Permalink
BJN

Het is bijna af toch. Dus nog niet helemaal klaar.
- hoektanden komen nog een beetje naar buiten,
- rechtervoortand nog iets kantelen (en de snijrand iets polijsten zodat het rechter wordt)
- hoogtes van de voortanden nog iets aanpassen zodat het tandvlees dezelfde hoogte wordt.

Net als elk ander werk dat je 'voor een ander doet' (haar knippen, verbouwing, keuken plaatsen, tuin onderhoud, etc) overlegt de orthodontist in de laatste fase wat aspecten zijndie je nog zou willen veranderen/verbeteren. Als die ook goed zijn dan ben je pas klaar.

Nog een paar afspraken denk ik?
zo, 03/14/2010 - 11:34 Permalink