Spalkje?

Author:
Sahar1993
Posted:
ma, 03/12/2012 - 21:38
Beste leden.

Ik heb een vraagje over mijn beugel / spalkje...

Ik heb vier jaar en beugel gehad, naarmate de jaren werd de irritatie me teveel en heb ik de orthodontist gevraagd keer op keer hoelang het ging duren. Maar hij zei altijd light aan je behandeling het lang of nog een paar weken duren. Het werd me te veel en ik heb gevraagd om het eruit te halen.

Vandaag is hij eruit gegaan. Ik ben zelf blij met de resultaat hoor.. maar het probleem is dat ik bang ben dat het terug gaan schuiven. Ik hoop het echt niet. Anders heb ik die 4 jaar voor niks pijn geleden. gewoon mijn hele middelbare school in beugels gezeten.

Dus ik vroeg de assistentie of ik een spalkje kon krijgen maar ze zei dat het miscchien niet slim is omdat ik nog een "klein gaatje heb beneden.. " ik zei dat ik het gewoon wil...

Nu de vraag..

Ik heb de afspraak pas volgende week,, dus een week zonder spalk in het begin al.. is dat erg?
Ten tweede hoe duur is een spalkje? omdat ik het behandeling eerder ben gestopt willen ze het niet vergoeden moet ik extra kosten betalen? Hoeveel? ik wil niet in verassingen thuis komen?

Alstublieft z.s.m antwoord of reactie! Ontzettend bedankt een paar andere forums topics hebben me een beetje idee gegeven maar ik zou graag een rechtstreekse antwoord willen!

Mvg.

Sahar :smt001

Als er een specialist is die mij vraag wilt beantwoorden hierbij stuur ik een foto van mijn gebit.
Attach