Spalkje

Author:
birgit_1
Posted:
do, 05/18/2006 - 16:26
Hallo,

Ik heb (al een paar maanden) een onderin een spalkje.
Nadat ik vandaag wat at lijkt die in ene anders te zitten..
Ik zou haast zeggen dat de lijm met spalkje en al verschoven is naar onderen..
Ik weet niet of dat kan :smt102
Nu zit er wel een iet wat scherp randje dat er eerst niet was...

Echt last heb ik er niet van (het zit alleen wat raar), moet ik hiervoor een nieuwe afspraak maken met de orthodontist, of kan het wel wachten tot de volgende afspraak? Die afspraak is dan volgende maand.

Groetjes Birgit
Geke

Het kan zijn dat het iets ander zit, doordat het spalkje bijvoorbeeld maar bij een tand los is gaan zitten. Dan zit hij namelijk voor je gevoel nog vast, maar in werkelijkheid zit een tand nu los, daar kun je dat randje misschien van voelen, omdat het draadje daar niet meer op de goede plek zit. Ik denk wel dat het een goed idee is om eerder met je orthodontist te bellen. Ze kunnen daar zo even controlleren of hij echt nog goed vastzit, of dat hij op een plaatsje los is gegaan. Het zou zonde zijn als er toch een tand gaat verplaatsen, wat niet de bedoeling is. Omdat je het behandelresultaat natuurlijk mooi wilt houden. Het is heel weinig werk om het spalkje weer even goed vast te zetten.

Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is, mocht je nog vragen hebben kun je het natuurlijk laten weten en laat ook nog maar even weten of hij nou echt ergens los was gegaan.

:smt006 Geke
za, 05/20/2006 - 17:12 Permalink
birgit_1

Bedankt voor de informatie :)
N.a.v. uw bericht ben ik toch wat eerder naar de orthodontist gegaan..
Niet veel later nadat ik gebeld had at ik weer wat en verboog het spalkje nogal.. Maar de orthodontist zei dat het spalkje alleen bij het uiteinde losgegegaan was..
En nu zit alles weer goed :D

Groetjes Birgit :smt006
wo, 05/24/2006 - 19:54 Permalink