Probleem

Author:
nardin
Posted:
zo, 06/05/2011 - 01:50
Hey,

Ik heb twee jaar geleden een beugel laten maken, daarna heeft mijn orthodontie gezegd dat ik een kaak operatie moet doen om de onderste kaak binnen te duwen of zo.
ervoor kon ik dicht bijten nu niet meer, en kan niet meer paar letters niet uitspreken zoals de "S" "Z" ..., en toen ik de orthodontist heb gevraagd, waarom kan ik niet meer dicht bijten, zei ze:" ja ik heb je tanden breder gemaakt en zo voorbereid voor de operatie, dan zei ik waarom moet ik een operatie doen om iets te fixeren dat ik nooit had??? en zij zei "ja dat kan je niet weten", en dan heb ik haar de foto's laten zien die hun voor mijn mond hebben getrokken, en zei "kijk ik kon wel dicht bijten en al mijn tanden stonden op elkaar nu niet meer". dus wat ik heb kunnen begrijpen dat ze samen met een maxillofaciaal werken, en ze sturen meeste van hun klanten naar hem, en dat ze maar geld willen en dat ze mijn onderste tanden breeder gemaakt om mij te forceren een operatie te doen.
Wat kan ik doen? moet ik een andere orthodontie mijn tanden laten zien? en met de vorige stoppen (heb wel meer dan 2000 betaald). of moet ik een kaak chirurg mijn tanden laten zien? of wat?
Help Plzzzz!!!

Alvast bedankt!

Nardin