Opnieuw een beugel

Author:
Iemand
Posted:
di, 03/05/2002 - 02:16
Ik heb tijdens me 11de jaar een beugel gehad, ben nu 24 en ben zolang ik geen beugel meer draag, ontevreden. De tand naast mijn, voor mezelf, rechte voortand is toenertijd verwijderd, waarna de rest samen naar elkaar toe geschoven is. Ik vind het niet mooi en wil er dus iets aan doen, doormiddel van weer een beugel, zodat er ruimte komt voor een (nieuwe) tand/brug of wat dan ook, zodat mijn voortanden weer mooi in het midden staan. Graag wil ik weten of het echt mogelijk is van wat ik wil.

[ Dit Bericht is bewerkt door: Iemand op 2002-03-06 00:52 ]
de digitale tandarts

Wat jij vraagt is zeer moeilijk. Het is veel makkelijker om op jonge(re) leeftijd een gat dicht te trekken met een beugel, dan het later weer te openen.

Nu een kroon op een implantaat tegenwoordig (eindelijk) een standaard behandeling is geworden, kan je in veel gevallen het 'gat' open laten en daar een implantaat plaatsen.

Ik ben bang dat het veel te moeilijk is om ruimte te creeren voor een extra tand. Misschien is het verstandig om een bezoekje te brengen aan een specialist in cosmetische tandheelkunde. Deze zou mogelijk wat aan de vormgeving/uiterlijk van je tanden kunnen veranderen, waardoor het minder zal opvallen. Niets doen kan natuurlijk nog wel eens de meest verstandige oplossing zijn.

Succes.


[ Dit Bericht is bewerkt door: de digitale tandarts op 2002-03-05 23:54 ]
di, 03/05/2002 - 23:53 Permalink