ook nog slotjes... ;-(

Author:
lipgloss
Posted:
zo, 02/04/2007 - 16:21
heb even paar kleine vraagjes in krijg binnenkort slotjes beugel, nou heb ik als een buitenboordbeugel met petje en een blokbeugel eraan, wat dus heel erg pijn deed in begin!!! nu ben ik best heel bang dat dit ook weer zo pijn gaat doen??
en ik ben 14 kan ik ook witte slotjes krijgen, dit ook i.v.m. mijn blokbeugel en kan dat bij iedereen??

Groetjes Meike
lipgloss

ja weet ik, maar heb 5 dagen carnaval!!! erg blangrijk ;-) en das dan nie zo handig, dus denk misschien niet erg voor een klein weekje...?

weet u ook of witte slotjes altijd bij iedereen kan? en is het erg pijnlijk in het begin?

groetjesss
zo, 02/04/2007 - 17:39 Permalink
mecánico para …

nb, een beugel is in het begin meestal wat gevoelig, maar als je 'm niet draagt is het daarna weer gevoelig.

en witte slotjes, kan bij iedereen als je maar geen carnaval viert
:smt005

jahaa
zo, 02/04/2007 - 17:58 Permalink
lipgloss

jaaaa weet ook dat het nie de bedoeling is alleen soms komt t heeeel slecht uit, en omdat we allemaal echt een super leuke outfit hebben past die stellage er niet helemaal bij snapt uuuuuu, heb nog gedacht als robocop te gaan hihi was geen optie... flauwwwwwwww maar goed, is eenmalig niet zo'n probleem hoop ik? toch?

maar over die witte slotjes, top!!!! ga ik daar voor, heb al genoeg zilver ;-)!!!!
zo, 02/04/2007 - 18:20 Permalink
mecánico para …

hoho, ik weet natuurlijk niet of degene die jou beugel maakt ze ook heeft he!

maar wat je eigenlijk wilt horen is: tuurlijk, je mag 'm 5 dagen uit houden. Maar dat ga ik niet zeggen hoor. En carnaval is er volgend jaar toch ook weer, en daarna, en daarna, en daarna.........
zo, 02/04/2007 - 18:38 Permalink
lipgloss

okee nou was wel erg fijn geweest! hihi, maar begrijp wel dat dat niet zo maar ff kan... nou dan moet ik ht na gaan vragen, hoop op de site mijn ouders over te halen ;-) ;-)

en mijn ortho heeft wel witte slotjes volgens mij maar weet niet of dat bij iedereen kan, en omdat ik ook al een blokbeugel en buitenboord heb zegmaar...
Dr kan nog meeeer bij.. pffff
zo, 02/04/2007 - 18:59 Permalink
lipgloss

krijg dus over 8 weekjes witte plastick slotjes, doen die ook minder pijn? mijn vriendinnetje heeft ijzeren slotjes en heeft heel vaak de binnenkant van dr lippen kapot of pijnlijk...

groetjes meike
di, 02/13/2007 - 21:11 Permalink
gabor

hoi Meike,

ik krijg as vrijdag ook slotjes met een buitenboordbeugel, mag ik vragen doet het ook erg pijn? ken eigenlijk niemand met een buitenbeugel om te vragen.. en ik wil ook graag witte slotjes, heb jij die ook gekregen? weet jij of die ook gewoon worden vergoed? of dat je daar extra voor moet betalen onder de 18 jaar?

:smt006
Groetjes Gabor
wo, 02/28/2007 - 21:21 Permalink
lipgloss

hey gabor,

nou heb je alles inmiddels al? haha das ff wennen of niet :-?
ik heb toch geen witte slotjes gekregen dus weet niet of het duurder is, denk het niet hoor..
doet erg pijn bij je, ik heb er een ongeveer een week goed last van gehad, maar nu niet meer hoor heb van de slotjes het mist last eigenijk.. nou succes ermee!!!
groetjes meike
wo, 03/07/2007 - 20:35 Permalink
gabor

hoi meike,

heb alles nu een week in, maar die buitenbeugel doet me echt onwijs pijn, heb mijn mondhoeken heel erg geiriteerd is helemaal rood en zelfs een wondje en de zijkant van mijn wangen heb jij dat ook? Heb wel witte slotjes gekregen en 4 witte elasiekjes om mn slotjes van boven naar beneden wel een creapy gezicht hoor :-? en een toestand om elke keer af te doen, ineens gaat eten niet meer automatisch zonder er bij na te denken. heb wel al veel pijnslitters geslikt dat helpt wel een beetje, en slapen met dat ding om je hoofd is ook drama!! maar goed zal wel wennen hopelijk..

gr gabor
di, 03/13/2007 - 18:46 Permalink